Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eltudom titkolni a tetoválást?

Asdnoname kérdése:

Eltudom titkolni a tetoválást?

Figyelt kérdés
Segítsetek, már betelt a pohár, 17leszek 4hónap múlva, és már nemtudok várni, 1,5éve szeretnék tetoválást a mellkhasamra spanyolul mamám emlékére egy idézetet és a vállamra 2 kismadarat, de szüleim vallásosak, én nem vagyok az, és nem tartják helyesnek, 18éves koromig meg biztos nem szeretnék várni, mert már elegem van... Mit tegyek, eltudnám titkolni 18éves koromig vagy mi a teendő ilyenkor?
2014. dec. 1. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem, nyilván nem tudsz csadorba járni 1,5 évig :) de tök mindegy, nem csinálják meg kiskorúnak szülői beleegyezés nélkül...

én az anyád lehetnék, régen még nem nézték ezt szigorúan. 16 évesen csináltattam egy tetoválást, nagyon megbántam, felnőtt fejjel, mikor megváltoztam, családom lett, nagyon nem éreztem magaménak, leszedettem... nem véletlenül nem lehet :) egyébként egész életben rajtad lesz, az a 1,5 év ahhoz képest semmi, ki fogod bírni

2014. dec. 1. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem május óta van aaa vádlimon, a családban nem tudja senki..így is elég puskaporos a hangulat..meg keresztanyámék vallásosak..

Nekem volt olyan minta, amit 2-3 évig akartam, és amikor eljutottam oda, hogy megcsináltassam, akkor leesett h ezt a mintát tuti megbánom..szóval azt inkább hagytam a fenébe..

19L

2014. dec. 2. 08:17
 3/5 anonim válasza:
100%
szia persze hogy el öbb mit 1 éve van tetkóm és azota titkolom csuklo tetko anyuéknak azt mondtam kozmetikai tetkó csak 3 4 év mulva lejön . azota sem tudják hogy örök. am azt hogy meglátták volna azt 2 hétig tuttam csinálni
2014. dec. 2. 16:03
 4/5 anonim válasza:
77%
15 lány utolso vayok
2014. dec. 2. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Barátnőmék szülei is azt hiszik, hogy kozmetikai tetoválása van...
2014. dec. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!