Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetoválást nem lehet elfedni...

Tetoválást nem lehet elfedni korrektorral/alapozóval?

Figyelt kérdés
Csak elméletbeli a kérdés. Mindenhol olvasom, hogy ha lehet, ne tetováltasson magára senki semmit, mert pl. munkakeresés szempontjából nagy hátrányt jelenthet. Az oké, hogy ha valakinek mondjuk az egész karja tele van varrva, akkor azt igen nehézkes eltüntetni, de pl. egy 1-2-3 centis, kis ábrát? Azt lehetséges, nem?
2013. aug. 18. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Sebtapasz... Lehorzsoltam, megcsípte egy méh stb.
2013. aug. 18. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Oda kell tetoválni ahol nem látszik.
2013. aug. 18. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ha ügyes vagy, akkor el lehet csak fennáll a veszélye, hogy lejön. Tényleg a sebtapasz a legjobb megoldás. Vagy én vagdostam magam és az egész karom tele volt akkor karkötőkkel, még mindig tele van, hogy ne szóljanak meg a hegek miatt.
2013. aug. 18. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 évig dolgozol egy helyen, akkor egy idő után kellemetlen lehet a sebtapasz... Az olyan helyeken ahol hátrány a tetoválás általában nem megengedett a közönségesen kivágott/lenge öltözet, így ha olyan helyre tetováltatsz ami általában nem látható (én pl a lapockámra tetettem), akkor nem hiszem hogy bármi hátrányt jelentene.
2013. aug. 18. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Az unokatesóm 18 évesen tetováltatott nonfiguratív virágot a kézfejére... most 25 évesen banki ügyintéző végzettséggel lámpaizzó gyárban pakol, szóval ilyen fiatalon okosan kell ilyen dolgokat csinálni.
2013. aug. 18. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de szerintem hülyeség, Én ha egyszer odaérek,hogy tetováltassak olyan helyre fogom rakatni ahol nem zavar munkavállalásnál. Nekem semmi kedvem nem lenne minden reggel lealapozózni azt a mintát ami azért került rám,mert jelent valamit vagy simán tetszik.
2013. aug. 18. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ Elég körülményes, gondolom ez a cucc se olcsó. Szóval meg kell gondolni, hova varratunk.
2013. aug. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!