Kamasz fiúk! Ti milyen ruhákban töltitek a szabadidőt?
Miért lenne gáz?:'D Milyen idős vagy, hogy ilyeneken rágódsz?:)
Én speciel melegítőben vagyok, de van hogy rajtammarad a farmer... de van hogy egy szál alsóban... változó. De otthon szerintem pont tökmindegy miben vagy... ezért otthon:)
nem kényelmetlen otthon farmerben lenni? :D
én otthon melegítőben vagyok.
de amúgy nem gáz, ha neked jó így
Ha neked mindegy, miért lenne gáz?
Én 3 okból cserélem le:
1. Sokkal kényelmesebb, mint a farmer, nem olyan merev az anyaga.
2. Nem szeretek az otthoni bútorokra ugyanabban a nadrágban leülni, amiben előzőleg tömegközlekedésen, padon, munkahelyen ültem. Ki tudja, ki milyen ruuhában ült előtted pl egy busz ülésén, jobb az ilyet távol tartani mondjuk az ágyamtól :)
3. A "rendes" ruháim így kevésbé használódnak el, a melegítőt-pólót tök mindegy, hogyan gyűröd, fetrengsz benne. Sokkal kevésbé sajnálom, mint a jó kis ingeimet és nadrágjaimat :)
De ha téged ezek nem zvarnak, és a veled egy háztartásban élőket sem, akkor az emberek többségének halál mindegy, mit viselsz otthon.
én kérlek szépen kérdező, itthon egy alsóban vagyok (boxer, pontosabban olyan boxerban amit csak itthonra veszek fel) meg itthoni ócska zokniben (ki van kopva a talpa) meg szakadt pólóban. ergo ha elmegyek itthonról, átöltözöm
hétvégén simán abba vagyok egész nap amibe aludtam, full prosztóban nyomom :DD
Otthon:
alsógatya, télen alsógatya+póló
Nem otthon:
póló, farmer, bakancs; télen:az előbbiek+pulóver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!