Anyukák! 9. -es gimis lányotok zselés körmöt szeretne szülinapjára. Reakciók?
Figyelt kérdés
Már 1 éve a géllakkok és zselés körmök után vágyakozik,és nem tudom,hogy mit kezdjek vele!
Vélemények???
2014. nov. 29. 14:55
11/26 anonim válasza:
Én 10.-es vagyok, nálunk is vannak olyanok, akiknek rendszeresen ilyen körmük van. Az ízlésesség keretein belül nincs vele gond. És ebbe nem csak a francia meg a halvány rózsaszín tartozik bele, egy csillámos fekete is simán lehet nagyon szép. Jómagam a mezei körömlakkokat preferálom, mert nem bírnám hetekig ugyanazt a mintát nézni, de én megengedném, ha szülő lennék.
12/26 anonim válasza:
Szia! Én műkörmös vagyok. Ha úgy gondolod és ezt te döntsd el, hogy elég erős a gyereked körme a zselés műkörömhöz, akkor engedd meg neki, de ha vékony és kicsi körömfelülete van, akkor még korai, mert nem fogja elbírni a zselét, és nem akarlak megijeszteni, de leszakadhat az egész körme vele együtt. Én csak annak csinálom meg akinek megfelelő a felülete. Szerintem engedd meg neki, de olyanhoz vidd, aki nem egy reszelőmániás és nem fogja nagyon megreszelni a körmét. Kérdezz meg pár ismerősödet aki csináltatja, hogy nekik hogy vált be a köröm és ők hol csináltatják. Ha hallgat rád a lányod, akkor megérti. Ne tiltsd el, mert akkor lehet sunyiban elmegy valami kóklerhez és annak csak rossz vége lesz. Ha vékony a körme, akkor kenegessétek körömerősítővel és jövőre mehet műkörmöshöz :D
13/26 anonim válasza:
Gondoltam h lepontoznak de nem hiszem el h itt mindenki szerint egy 14 évesnek zselés műköröm való! Persze mindenki ezt írta, de ezt kizártnak tartom h ez mind szülő is!
14/26 anonim válasza:
Én csak géllakkot engednék, de abból akármilyen színűt, akármilyen mintát.
A zselés köröm 2 hét után már nagyon undorítóan tud kinézni és nem is olcsó mulatság egy 15 éves zsebpénzéhez viszonyítva.
15/26 anonim válasza:
Én nyolcadikosként rendelkezem géllakkos körömmel,és nem dőlt össze a világ. A géllakk,az ember saját körmére van "építve",úgyhogy igazán nem kéne azon drámázni,hogy 14 évesnek minek műköröm,tekintve,hogy nem olyan hosszú mint a Lánchíd.Másrészt a 9.osztály az javarészt már 15 évesekből áll de mindegy.Nálunk egyáltalán nem volt kérdés,hogy lehet nekem,sőt...:)
16/26 anonim válasza:
utolsó, na az ilyen arrogáns tinikék miatt van az embereknek olyan rossz véleménye a kamaszokról.
17/26 anonim válasza:
Undorító az ítélkezésed,úgyhogy inkább privátban reagáltam rá:)
18/26 anonim válasza:
15ös!
Kicsit gondolkoznod kellett volna mielőtt válaszolsz. Hát szép felnőtt lesz belőled a stílusod már most undorító.
Amúgy meg a gél lac és a zselés műköröm közt elég nagy a különbség. Nézz utána!
19/26 anonim válasza:
Én örülnék neki,hogy a mai világba nem tetko meg piercing után vágyakozik.
20/26 anonim válasza:
Mi az, hogy vágyakozik? Ugye tudod, hogy ember a gyereked, nem egy kutya, akinek beoszthatod mikor vegyen levegőt?
Az ilyeneket minek tiltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!