Vannak, akik kamasz- és fiatalkorukban egyáltalán nem járnak bulizni, soha?
Figyelt kérdés
És ez mennyire baj, ha valaki egyáltalán nem jár, vagy mert nem akar, vagy mert nincs lehetősége?2014. nov. 28. 14:47
11/13 anonim válasza:
22 vagyok, alkalmankent jarok el bulizni (szilveszter stb) de jobban erzem magamat otthon a tv elott, vagy a baratnommel egy varosi seta alatt :)
12/13 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem a bulikat, inkább a koncertek vonzanak és ott még a zene is jó
13/13 anonim válasza:
Igen. Én párszor voltam,ezt úgy kell értelmezni hogy egy évben kétszer. Sosem ittam,undorodom az italtól,én értelmesebbnek gondolom annál magam minthogy taplóra igyam magam. Aminek nem sok értelme van,felőlem mondhat bárki bármit,ha én egyszer nem iszok akkor nem is fogok,az hogy más mit csinál pont nem érdekel csak én ne jussak olyan szintre. Egyébként mikor voltam sem éreztem jól magam,több fele kell igazodni hogy mindenkinek jó legyen,én nem kedvelek elől állni mivel majd széttaposták a fejem,történhet bármi előröl nem a legkönnyebb kivánszorogni,ők ezt nem bírták felfogni inkább bedurcáztak,kb.semmi értelme nem volt sosem mikor mentem,ismerkedni sem tudtam,rengeteg részeg drogos volt,oda sem jött egy értelmes embernek nevezhető személy sem. Szóval nekem ez a tapasztalatom,és azért bedurcázni mert mondjuk a másik nem szeret elől állni nekem kissé gyerekes viselkedés de ez csak az én véleményem.. így meg semmi értelme,mert azt mondom ha tényleg nincs kivel,meg ilyen storyk mennek akkor inkább jobb nem is menni. Több értelme van ha melózok legalább pénzt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!