Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak, akik kamasz- és...

Vannak, akik kamasz- és fiatalkorukban egyáltalán nem járnak bulizni, soha?

Figyelt kérdés
És ez mennyire baj, ha valaki egyáltalán nem jár, vagy mert nem akar, vagy mert nincs lehetősége?
2014. nov. 28. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
21 éves vagyok és soha nem voltam bulizni, se nem ittam. Én nem érzem ezt bajnak és nem hiányzik. Nekem egy hegymászás, mozizás a barátokkal sokkat többet jelenttett mint h leigyam magam. Nekem az a buli ha a párommal és a 9 hónapos kislányunkkal nyaralunk, mászkálunk stb.. Nekem nem volt és nincs is igényem a nagy bulikra, lehetőségem lett volna de nem akartam.
2014. nov. 28. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Vannak, miért ne lennének? Én csak a gimnáziumi bulikra mentem el, amik kb kétszer voltak egy évben. Alkohol, cigi, ilyesmik persze tilosak voltak ott. Egyszer voltam egy szilveszteri bulin az iskolatársakkal, meg egyszer valami koncerten, de ezekre csak a barátom miatt mentem el. Kb ennyi. Soha nem iszok alkoholt, nem cigizek, nem próbálok ki semmilyen drogot. Nem érzem ezt, hogy ez nekem hiányozna.
2014. nov. 28. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy vannak, ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy ahány ember, annyi szokás, igény.

Inkább azzal van baj, hogy aki nem bulizik, az felsőbbrendűnek érzi sokkal magát esetenként.

"Élni és élni hagyni" szerintem.

Amúgy én bulis vagyok, az egyik legjobb barátnőm nagyon nem, mégis megtudjuk találni a közös programokat, sosem jelentett gondot a különbözőség.

Szerintem sokkal többször szól be a nembulizó a bulizónak, mint fordítva.

Hozzáteszem, egyik irányba sincs értelme, gyerekes ezen szócsatázni.

2014. nov. 28. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

20 éves egyetemista vagyok és nem szeretek bulizni. Konkrétan fizikailag rosszul vagyok, ha nagy tömegben kell lennem. Sokáig rosszul éreztem magam emiatt, mivel a legtöbb barátom, ment minden hétvégén. Aztán egyszer beadtam a derekam az unszolásukra és elmentem velük. Azóta már nincs az a rossz érzés amikor elutasítom a meghívásokat, mivel tudom, hogy nem érezném jól magam.

Részeg még sose voltam, de iszogatni szeretek, beülni valahova a barátaimmal, vagy csak összegyűlni valakinél, de ez kb 5-10 fő. Így még jól tudom érezni magam.

Nem vagyunk egyformák, szerencsére.

2014. nov. 28. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már anyuka vagyok és nem jártam bulizni. Nem is bánom. A mai napig sem vonz. Szívesebben ülök be moziba, színházba, étterembe. Egyszer voltam Kárpátia koncerten és végig narancslevet ittam, tehát még az ivás sem vonz. Nem gondolom hogy bármi kimaradt volna az életemből. Az ember hasznosabb programokkal is le tudja vezetni a feszültséget. :) Inkább megyek korcsolyázni, jógázni, táncolni vagy még sorolhatnék ezer jó programot. :)
2014. nov. 28. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A "nyomorgós" több száz emberes bulikat én sem szeretem sokkal inkább a haverokkal összejönni valahol.Viszont ha nincs pia akkor az úgy számomra élvezhetetlen.
2014. nov. 28. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akkor van baj, ha önszántából nem megy el bulizni.

Ha tiltják, és nem mehet, pedig menne.

Én nem mehettem, már fiatal felnőtt voltam(18elmúltam) amikor ugyan úgy legkésőbb 9kor otthon kellett lennem vagy...

Most 30évesen azt kell mondjam, hogy hiányzik, mert nem tapasztaltam meg, milyen is a fiatalok élete(nem csak a bulik, sok mást sem szülői szigor miatt), és valahol hátrány, hogy ha el is megyek szórakozni(táncolni) akkor nem tudok felszabadulni, akkor sem, ha retró buli és még fiatal is vagyok ott.... hát még a mostani dance zenéknél mennyire bajba vagyok... ritkán is megyek, csak akkor ha már torkig vagyok az anyaság-munka-háztartással.

2014. nov. 28. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal ha nem jársz. Én jártam, 15-18 éves korom között, rendszeresen, inni is ittunk akkor, persze nem mindig sokat, de előfordult egy egy csúnya szeszelés. most 19 vagyok, egy éve leszoktam a bulizásról meg a cigiről is, és kicsit se hiányzik. így utólag visszagondolva, A sok ittas értelem nélküli fiatal rázza magát, meg ordibál, mivel hangos a zene, de értelmes dolgokról nagyon ritkán esik szó, utána meg jön a másnapossák... Szerintem nem meghatározó ki mennyi bulizik. Én örülök hogy bulizgattam, meg akkor élveztem is, mostmár kevésbé. Hány éves vagy egyébként?
2014. nov. 29. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek, de szerintem semmivel sem felsőbbrendűek a bulizók mint a nem bulizók.

Én valahol a kettő között vagyok, kétszer egy évben szoktam járni kb., amúgy jól megvagyok anélkül is.:)

2014. nov. 29. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a sok emberes bulikat, régebben, azért mert nem ittam, most meg már tudom nem az én világom. Azt szeretem ha két-három barátommal összejövünk nyomatjuk a rendbontást, régebben ittunk, most már szívunk.
2014. nov. 30. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!