Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a lányotok egy buliban vesztette el a szüzességét részegen?
18 évesen még ha nem is ivott soha, akkor is már lehetett volna annyi esze, hogy megtartóztassa magát és ne itassa le magát. A szülőnek nincs mit megbocsátani. Nem is értem, hogy mit kell ezen megbocsátani. Nem követett el bűnt. Berugott...és, van ilyen. A szülő is berugott ilyen idősen. Szexelt egy bulin? Ki nem? A szülő is szexelt már buliba, szinte száz. Nagyon kevesen nem esnek át hasonlón. Épp a szüzességét vesztette el? Hát valamikor el kell kezdeni és mindenki saját maga dönti el, hogy hol, mikor, kivel. Ebbe nemigen szólhat bele senki, ha 18 évesen, vagy utána történik. A lány-vagyis te- azt bántad meg, hogy így esett meg az első és valahogy máshogy képzelted el, de ha ez a 20. lett volna, egy síma buli lett volna szexszel kiegészítve.
A szülő csak max azért dühös, mert szerette volna, ha a gyermeke nem így veszti el a szüzességét és inkább fáj neki, de nem úgy haragszik rá, mintha kiderült volna, hogy bolti lopáson fogták a gyerekét, vagy drogozott vagy valami ilyesmi. Amit tettél, az nem bűn. Főleg, ha védekeztetek.
A baj az, hogy most ismerkedtél meg először az alkohollal, nem tudtad, hogyan hat rád. Talán ünnepségeken meg kellett volna engednie a szüleidnek, hogy igyál te is kaja előtt egy rövidet.
Na, erre jó az, ha túlságosan rövid pórázra szabjuk a szerencsétlen gyereket. Ha én lennék a szüleid helyében, felpofoznám magam. Haragudni rád ugyan nem haragudnék, mert van ilyen, megtörtént, túl kell lépni, ez van.
Neked, kérdező üzenem, hogy ne bánkódj sokat ezen, mert nem éri meg.:)
Szia!
Velem is hasonló dolog történt.. tudom milyen rossz, ha nincs kivel beszélni ilyen dolgokról, főleg, ha még mindig szereted.
Én nem mondtam el senkinek, hogy lefeküdtem vele, szégyelltem is, hogy így kihasználtak.
Te miért akarod elmondani a szüleidnek?
17/L
Gondolkodnék egy feljelentésen. Ha a lány részeg volt, akkor ez erőszakos közösülésnek számít:
"... vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
18 éves és soha nem engedték sehova? Most őszintén, csodálkozol? Ha nem is tudja kiélni fiatalságát, nem csodálom hogy ezt tette. Sőt lehetne ennél durvább is.
Inkább elgondolkodnék azon, hogy milyen szülő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!