Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a lányotok egy buliban vesztette el a szüzességét részegen?
Semmit, van ilyen.
Szerintem ezen nincs mit megbànni így alakult, a lènyeg hogy vèdekezès volt-e?
A szüzessèg túlèrtèkelt dolog.
Megbeszélném vele, de nem bántanám. Ez egyértelműen szülői hiba.
A túlzott tiltásoknak ez a következménye.
Az a tini, akinek tiltják mondjuk az alkoholfogyasztást, a sötét parkokba fog a haverjaival menni, hogy kommerszvodkát iszogassanak.
Bizonyos határok között engedni kell a gyereket, hadd próbálgassa a szárnyait. Mert aztán hirtelen felnő, és elkezdene repülni, de mivel előtte nem próbálgatta a szárnyait, úgy a porba zuhan, hogy csak nyekken.
Én vagyok a lány. A fiú húzott gumit + ez már több, mint egy hete volt és azóta már megjött.
Nem tudom mit tegyek. A fiú akibe beleszerettem elhagyott ott a bulin az ex nőjeért..
Hát először is nagyon gratulálnék magamnak, amiért ennyire szrul sikerült nevelnem.
Aztán gratulálnék neki is, hogy annyi esze volt, hogy védekeztek.
Mit tudnék tenni,főleg ha nagykorú?Varrjam esetleg vissza a szűzhártyáját?
...kétszer is meggondolom,szüljek-e 10 év múlva gyereket ebbe a primitív,buta világba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!