Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális? Ti is vesztek...

Ez normális? Ti is vesztek havonta valami új dolgot magatokra?

Figyelt kérdés
20 éves lányom havonta vesz valami újat ( táska, nadrág, felső) hol ezt hol azt. de valamit mindig. emelett körmök havonta, kozmetika. ruhákat nem a legolcsóbb üzletekben vásárolja. dolgozik egyetem melett innen van pénze. emelett a zsebpénzét is ügyesen osztja be
2014. nov. 18. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez 20 évesen egyáltalán nem kirívó. Nyilván ha más élethelyzetben lesz, mások lesznek a preferenciái is, akkor majd nem ruhákat vásárol.
2014. nov. 18. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is veszek havonta valamit, amennyire a fizetésem engedi. Ha nem lesz pénze majd nem vesz :).
2014. nov. 19. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egy husz eves lanytol ez nem kirivo. Ettol nagyobb bajod ne legyen vele!
2014. nov. 19. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"dolgozik egyetem melett innen van pénze. emelett a zsebpénzét is ügyesen osztja be"

Akkor mégis mi a gond?:)

2014. nov. 19. 08:41
 5/8 anonim válasza:
Ó, ha csak havonta vennék valamit... :D
2014. nov. 19. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem havonta 1-2 dolog még nem a világ vége.
2014. nov. 21. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
amíg nem apuci zsebéből és nem más fontosabb kiadások (számlák, tankönyvek) kárára veszi ezeket, addig rendben van. 20 éves, tanul, dolgozik, beosztja. Tiszteletre méltó, több embernek kéne így élnie.
2014. nov. 23. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a saját pénzét költi azzal nincs baj. Otthonról meg úgyis annyit tud költeni amennyit te adsz neki.
2014. nov. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!