Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jó tanulók! Ti hogy mondtátok...

Jó tanulók! Ti hogy mondtátok el otthon, ha rossz jegyet kaptatok?

Figyelt kérdés

Erdélyben lakok, itt 1-től 10-ig osztályoznak, nem 1-től 5-ig. 1-től 4-ig a ""rossz jegyek", az 5-ös már átmenő. Világ életemben 9-es 10-es tanuló voltam, mindig benne voltam az első háromban. Hetedikben kicsit mintha "lebutultam" volna (értsd: a médiám nem 9,90 és szín 10 közt volt, hanem 9,71) ezért a szüleim kicsit meg is dorgáltak, hogy "ahhoz képest hogy nem tanultál semmit egész évben, csodálkozunk hogy 3-ik lettél". Ők nagyon komolyan veszik ezt, náluk a 7-es már rossz. Most 8-dikban még rosszabb lettem, sokkal több a 7-es, 6-os, és volt is belőle nem egy vita, pedig én tényleg igyekszem...:( És most kaptam egy négyest kémiából,s fogalmam sincs hogyan mondjam el a szüleimnek. Biztosan nagyot csalódnának bennem, azt mondanák, hogy nem tanulok semmit, pedig de! Szerencsém van, hogy a tanárnő most (legalább is azt mondta) hogy könnyű leckéket fog adni (nem reakcióegyenletek, stb, mint eddig, hanem elméleti részek) és azokból fog feleltetni, ameddig ki nem javítjuk (mindenkinek elég rosszul sikerült a felmérője).

Annyit még elmondanék, hogy tavaly más tanárunk volt, ő azóta elment nyugdíjba, nála 8-as, 9-es voltam. Mióta új tanárnőnk lett, azóta "romlottam le így".:(

Elég hosszan tudtam megfogalmazni...:D De mindegy nem ez a lényeg, hanem a véleményeitek, tanácsaitok. Hogyan mondjam el a szüleimnek?:( 14/L

2014. nov. 14. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat ha nem kerul veselybe emiatt az atlagod akk sztem ne mondd el, semmi szukseged ra h a sarkadba lihegjenek h mikor javitod mar ki... En pl matekbol szinotos voltam sok honapig de jott egy tz amibol az osztalyatlag 1,83 let!!! Igen :D en meg tudtam irni kettesre es marha buszke voltam. A szuleim szerint ez nevetseges volt es koveteltek h javitsam ki. Megmondtam nekik h igy is nevetve megkapom az otost evvegen. Akk lenyugodtak. A lenyeg az h akk mondd el ha az neked jolesik kulonben csak hatraltat a javitasban
2014. nov. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!