Mit szólnál hozzá, ha 14 éves gyerekednek egyre inkább tetszenének a kommunizmus eszméi?
Én 12 évesen kezdtem el a politikával foglalkozni.
16 vagyok és még mindig a kedvenc témám, viszont azóta sokkal több mindent tudok. Attól, hogy valaki horogkeresztet, zsidócsillagot vagy szivárványt varratott a mellkasára, nem ítélem el mint az "okos" felnőtt emberek, akik politikai nézet alapján próbálják értelmileg is beskatulyázni az embereket.
Az átlag embernek egy ilyen tetoválás nagyon abszurd, azt gondolja máris mindent tud a viselőjéről, közben ugyan olyan mint aki az acélbetétes bakancsa, bőrdzsekije és punk haja ellenére egy jóravaló és barátságos ember, csak ugye nem kezdesz el beszélgetni vele az utcán és ezért meg sem ismered.
Valakinek saját maga, valakinek az embertársai, biztonság, egészség, nyugalom stb fontosabb, ezért nem is lehet megállapítani melyik rendszer jó melyik rossz. Szóval felesleges győzködni a gyereket, hogy Obama vagy Orbán egy dekával is jobb politikát folytat mint Hitler vagy Sztálin.
Inkább beszélgess vele a politikáról, hogy ne legyenek álomképei a kommunizmusról.
Kitüntetném Kiváló dolgozó érdemrenddel :D
Amúgy semmit nem szólnék neki, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!