Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmehetek testnevelés óráról...

Elmehetek testnevelés óráról ha teljes felmentésem van?

Figyelt kérdés
Térdproblémák miatt teljes felmentésem van, általában az öltözőben ülök. Hazamehetek ilyen esetben szerintetek? Hiányzónak nem mondanak be.
2014. nov. 3. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A tanárt kell megkérdezni, szerintem. Hiába mondjuk mi, hogy persze, menj csak, ha ő meg kiakad rajta. Beszélj vele!
2014. nov. 3. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ha utolsó óra akkor el lehet menni, ha első akkor meg nem kell bemenni. De ezt ott kell megkérdezned, nem minden suliban lehet!
2014. nov. 3. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem lehetett elmenni.ugyan ez volt a problémám.
2014. nov. 3. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mivel nem az óráról vagy felmentve hanem csak a mozgás alól.
2014. nov. 3. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

a lányomnak nem kellet 8ra bemenni hanem csak a tesi órák végére kellet beérnie

vagy elmehetett előbb ha utcsó óra volt

am meg megbeszéltük a tanárral

2014. nov. 3. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A tanárral kell megbeszélned. Az hogy az órai munkán nem vehetsz részt, nem azt jelenti, hogy nem kell jelen lenned.

Ha nem beszéled meg a tanároddal, jogos az igazolatlan óra.

2014. nov. 3. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk annak aki teljes felmentett, ha első vagy utolsó órában van a tesi elmehet vagy nem kell bejönnie. Beszéld meg a tanárral.
2014. nov. 3. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezd meg valahogy finoman a tanárt, ha úgy tűnik nem díjazza a dolgot, még mindig ellóghatsz. Csak vigyázz, hogy ne bukj le. :D

Nekem is volt egyik évben felmentésem sokáig, a tanáromat nem érdekelte nagyon hol vagyok, néha azért megnéztem mi van vele.

2014. nov. 3. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a teljes felmentésesek kapnak igazgatói kijárási engedélyt ha utolsó óra a tesi. Járj utána hogy nálatok is van-e ilyen.
2014. nov. 3. 19:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lehet, akkor sem, ha első óráról vagy utolsóról van szó. Szóval ezek szerint iskolája/tanára válogatja.
2014. nov. 3. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!