Elmehetek testnevelés óráról ha teljes felmentésem van?
Figyelt kérdés
Térdproblémák miatt teljes felmentésem van, általában az öltözőben ülök. Hazamehetek ilyen esetben szerintetek? Hiányzónak nem mondanak be.2014. nov. 3. 13:23
1/11 anonim válasza:
A tanárt kell megkérdezni, szerintem. Hiába mondjuk mi, hogy persze, menj csak, ha ő meg kiakad rajta. Beszélj vele!
2/11 anonim válasza:
Nalunk ha utolsó óra akkor el lehet menni, ha első akkor meg nem kell bemenni. De ezt ott kell megkérdezned, nem minden suliban lehet!
3/11 anonim válasza:
Nálunk nem lehetett elmenni.ugyan ez volt a problémám.
4/11 anonim válasza:
Nem mivel nem az óráról vagy felmentve hanem csak a mozgás alól.
5/11 anonim válasza:
a lányomnak nem kellet 8ra bemenni hanem csak a tesi órák végére kellet beérnie
vagy elmehetett előbb ha utcsó óra volt
am meg megbeszéltük a tanárral
6/11 anonim válasza:
A tanárral kell megbeszélned. Az hogy az órai munkán nem vehetsz részt, nem azt jelenti, hogy nem kell jelen lenned.
Ha nem beszéled meg a tanároddal, jogos az igazolatlan óra.
7/11 anonim válasza:
Nálunk annak aki teljes felmentett, ha első vagy utolsó órában van a tesi elmehet vagy nem kell bejönnie. Beszéld meg a tanárral.
8/11 anonim válasza:
Kérdezd meg valahogy finoman a tanárt, ha úgy tűnik nem díjazza a dolgot, még mindig ellóghatsz. Csak vigyázz, hogy ne bukj le. :D
Nekem is volt egyik évben felmentésem sokáig, a tanáromat nem érdekelte nagyon hol vagyok, néha azért megnéztem mi van vele.
9/11 anonim válasza:
Nálunk a teljes felmentésesek kapnak igazgatói kijárási engedélyt ha utolsó óra a tesi. Járj utána hogy nálatok is van-e ilyen.
10/11 anonim válasza:
Nálunk nem lehet, akkor sem, ha első óráról vagy utolsóról van szó. Szóval ezek szerint iskolája/tanára válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!