Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nem költhetem el a...

Mért nem költhetem el a zsebpénzem? és mért nem tarthatom magamnál?

Figyelt kérdés
Nem tarthatom a saját szobámban a zsebpénzem. mert nálam "könnyen megtalálhatják és ellopják". Az viszont már nem olyan feltűnő, hogy ők az üvegesszegkrényben tartják kirakva. Igaz, tök logikus... Ezzel még nem lenne akkora baj mint azzal, hogy csak úgy kiölthetem el ha megmondom mit akarok és még akkor se biztos, hogy megengedik. Sőt majdnem bíztos, hogy nem. Tök hasznos és normális dolgokra költeném. Nem hinném, hogy jellemző lenne rám, hogy szórom a pénzt. Még alkalmam sem volt szórni a pénzt. :D Így, hogy tanulom meg, én csak annyit akartam, hogy végre gazdálkodjak a saját zsebpénzemből 17 évesen. Ha lenne munkám nyilván az ott kapott pénzt költeném, de így..
2014. nov. 2. 17:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem! Elvenni tuti nem veszik vagyis úgy tuti nem cesznek ki belőle, hogy magukra költség. am hiába veszem el szerintem elmegyek suliba vagy ilyesmi ugyan úgy vissza vehetik.azért megpróbálhatom hátha nem
2014. nov. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!