Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nem költhetem el a...

Mért nem költhetem el a zsebpénzem? és mért nem tarthatom magamnál?

Figyelt kérdés
Nem tarthatom a saját szobámban a zsebpénzem. mert nálam "könnyen megtalálhatják és ellopják". Az viszont már nem olyan feltűnő, hogy ők az üvegesszegkrényben tartják kirakva. Igaz, tök logikus... Ezzel még nem lenne akkora baj mint azzal, hogy csak úgy kiölthetem el ha megmondom mit akarok és még akkor se biztos, hogy megengedik. Sőt majdnem bíztos, hogy nem. Tök hasznos és normális dolgokra költeném. Nem hinném, hogy jellemző lenne rám, hogy szórom a pénzt. Még alkalmam sem volt szórni a pénzt. :D Így, hogy tanulom meg, én csak annyit akartam, hogy végre gazdálkodjak a saját zsebpénzemből 17 évesen. Ha lenne munkám nyilván az ott kapott pénzt költeném, de így..
2014. nov. 2. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Őket kérdezd.
2014. nov. 2. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:

:D mert azt mondták, hogy gyűjtsem még jó lesz másra. De ha vami-t megveszek utána még ugyan úgy gyüjtheném. Most még annyira nincs kitűzött célom, hogy na arra az xy dologra gyűjtök. Azt mondták hogy jó "majd megbeszéljük".

Nagyon klassz ez így :D

2014. nov. 2. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy tanulom meg, én csak annyit akartam, hogy végre gazdálkodjak a saját zsebpénzemből 17 évesen. Ha lenne munkám nyilván az ott kapott pénzt költeném, de így..

Ezt mondd el nekik is. Esetleg mondd, hogy egy részét félreteszed, egy részéből gazdálkodsz.

2014. nov. 2. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

úgy tűnik igazából nem a zsebpénzed

ez csak duma

mondd meg a szüleidnek, hogy mostantól ne hívják zsebpénznek, mert ez nem az

arról ne beszéljünk hogy nem 7 éves vagy, hanem 17

2014. nov. 2. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az zsebpénzed miatt se lázadsz, akkor hogy fogsz az önálló életedért lázadni. Ők tulajdonuknak tekintenek, nem engedik majd azt se, hogy elköltözz. Lázadj. Vedd ki onnét a pénzt, ne kérd el, hiszen a tiéd, költsd el, bármire. Lássák, hogy felnőttél. Ha balhéznak, engedd el a füled mellett. Túl szófogadó voltál eddig.
2014. nov. 2. 20:26
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm! mindenkinek ment a zöld pacsi

és igen. eléggé szófogadó vagyok... :D

2014. nov. 3. 07:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A zsebpénz a tiéd. Ha nem költheted arra amire szeretnéd, akkor az a pénz nem a tiéd, tehát nem zsebpénz.
2014. nov. 3. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Pontosan! :)
2014. nov. 3. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mert ők szépen el-elvesznek belőle ha hirtelen valamire kell és nincs, de akkor meg minek adják. Aztán a teljesen logikátlan meg az ha tényleg csak úgy kitalálták hogy így lesz és kész.
2014. nov. 3. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél egy kicsit határozottabb...Ha nem adod oda, akkor nem tudják elvenni.
2014. nov. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!