Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire költsem a zsebpénzem?...

Tutyi16 kérdése:

Mire költsem a zsebpénzem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tizenegyedikes gimnazista vagyok, és az évek alatt összespóroltam 70000 forintot. Arra kevés, hogy érdemes legyen egyetemre tartogatni, arra sok, hogy csak elszórjam. Annyira nem is tetszik a gondolat, hogy elköltsem, de nem is tudom. Tippek kénének, mire érdemes költeni :) buta kérdés tudom, de azért kösz :)

2014. szept. 6. 20:04
 1/5 anonim válasza:
Csajokra
2014. szept. 6. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne igyad el és ne költs egyéb értelmetlen dolgokra, csajozni gazdaságosan is lehet #1.

Ha semmire sincs szükséget akkor tartogassad. Amúgy egyetemre úgy is jól jön, laptop, tablet, egyetemi kiruccanások, stb...

Feleslegesen nem költeném el ;)

2014. szept. 6. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
tedd be egy megtakaritasi szamlara es meg gyujts hozza. Soha sem baj ha van penzed, vannak kinos dolgok amikre nem biztso hogy kerni akarsz a szuloktol (Pl.: esemeny utani tabletta, abortusz, stb...)/ Pl.: szuleim mai napig nem tudjak, hogy egyetemen kicsaptak az allamilag finaniszozott szakrol es 2 evig tandijat kellett fizessek.
2014. szept. 6. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hozzáteszem, lány vagyok
2014. szept. 7. 17:26
 5/5 anonim válasza:
Attol fugg mire van szukseged.ha pl.inkabb olyan bent ukos tipus vagy es mondjuk nincs laptopod vagy valami elektronikus eszkozod de szukseged lenne ra akkor arra.ha olvasni szeretsz vegyel konyveket.de nem muszaj elkoltened, felre is teheted hatha kesobb nagyobb szukseged lesz ra
2014. szept. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!