Szűlők! Jellemeznétek nekem pár sorral a kamasz gyermeketeket? 12-20 éves korú fiúk/lányok.
Figyelt kérdés
Érdekel a viselkedése, hobbija, tanulmányai, egyéb belső tulajdonságai. Kort, és nemet is írjatok kélek.
A kérdést csak kíváncsiságból írtam, nem összehasonlítás céljából. Köszönöm.
2014. okt. 31. 16:02
11/13 anonim válasza:
Az én lányom 19 éves, jó kapcsolatban vagyunk egymással, volt úgymond "nehezebb időszak" amikor nem jöttünk ki egymással jól, sokat bulizott, pia, cigi, haverok témakör. De ezzel már fehagyott, azt hiszem elég hamar megkomolyodott, de nem is bánom. Volt baráti társasági, elég nagy is, akikkel gyakran együtt volt, de mostmár alig van neki akivel jóban van, azt hiszem érettebb a társainál. már nem szereti azokat a "csajos témákat" mint régen, hogy kinek milyen szinű a haja meg a körme, inkább értelmesebb dolokról szeret beszélgetni, folozofálni, az élet nagy dolgait kibeszélni :) Rengeteget olvas, nagyon széles az érdeklődési köre, tanulni nem szeret, de nagyon fogékony az agya, ami érdekli azt beszippantja :) Bár ennek a megkomolyodásnak hátránya is van, hiszen kicsit kilóg a társai közül, elhagyta őket, és néha mintha nem találná a helyét a világban. De azt hiszem nálam mindig meleg otthonra lel :)
12/13 anonim válasza:
12 éves a nevelt lányom (kiskora óta ismerem, vele együtt élek, a lányomként kezelem). Az iskolában mindenből kitűnő, intelligens és értelmes. Nem az a típus, akit noszogatni kellene, tanul magától.
Legfőbb hobbija az úszás, az egyik álma, hogy búvár legyen. Szabadidejében nagyon sokat olvas, rajzolni és énekelni nem igazán szokott. Inkább reál beállítottságú, de most az angol tanulására is nagy hangsúlyt fektet (például kéri, hogy beszéljünk vele angolul).
Sok időt tölt a barátival, pizsamapartikat szerveznek, sokat chatel, stb.
13/13 Lupati válasza:
Apaként tragikusnak látom,hogy nagy szeretben felnövő kitűnő tanuló gyermekem (15L)szinte csak enni jön ki(néha)és nem érdekli semmi csak a gépezés.Anyjával mindent elkövetünk,hogy társaságba kerüljön,éljen,lásson de ő hallani sem akar róla.Reggeltől estig, estétől reggelig.Az,hogy addiktív enyhe kifejezés.Egykor 30-40 könyvet elolvasott nyáron.Mára csak a PC maradt.Unatkozik ha nincs net.Szenved.Ha tiltjuk családi dráma alakul.Kezelhetelen.Feleségem pedagógusként kudarcot vallott.Ha beszélünk vele erről csak nevet rajta.Kinövi?Nem tudom. Aggódom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!