Ez belefér egy 15-16 éves lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lányom. Szokott bulizni es ott alkoholt fogyaszt meg szerintem cigizik. Ez belefel szerintetek?:)2014. okt. 22. 17:13
21/23 anonim válasza:
Kislány nem csak ez a két véglet van ha egy 15 évesnek ez jelenti élvezni az életet az régen nagy baj..
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2014. okt. 24. 13:34
23/23 anonim válasza:
Egy anyuka nem ilyen stílusban írna, szóval gondolom te vagy a lány, de az igazából mindegy is. :D
Szerintem belefér, de igazából mindenkinek más a tűréshatára, tehát szerintem az is normális, ha valakinek ez nem fér bele.
Ennyi idősen (sőt, már 14 évesen is) ugyanezt csináltam, nem bántam meg, és nem csinálnám vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!