Ez belefér egy 15-16 éves lánynál?
Szia.Bulizás még oké,az alkohol fogyasztás mértékkel,viszont a cigit nem kéne.Engem 17 éves koromig nem engednek el bulizni(nem,mintha vágynék rá),ám nem tartanak otthon.Pl.:este elmehetek moziba.:) Szerintem így is normális felnőtt leszek,nem a gyerekeim mellett fogok bulizni járni.(megjegyzem van,hogy anyum elmegy hétvégén a barátnőivel le a városba és csak éjfél után jön haza,persze józanul és nem cigizik.)
16/L
Köszönöm :)
Én is ugy gondolom hogy bulizzon de ésszel. Szokott kuldeni smst hogy minden oke es igy tudom hogy hol van
Pia...hát tudja a hatar hogy hol van addig oke.
Ó a sok tini..
nos nem csak 15 éves kor és a 30-40 éves kor van.
15 évesen szerintem igenis nem kéne még akármilyen buliba menni,sőt a cigizés ivás igenis nagyon gáz,az oké,ha ünnepekkor otthon Ő is kaphat egy pohár,pezsgőt,bort,sört,mert ebben a korban ez belefér de több nem.Bulinál is menjen osztálybuliba,szülinapi buliba,esetleg barátnőkhöz,de a disco,kocsma,pub,szórakozóhely igenis korai.
A cigi ugyanolyan nagy baromság,mint a drog és mindent elmond a nevelésedről ha ezekhez nyúl.
Normális szülő szab határt a gyerekének,nem tiltással.
Bulizzon 17-18-19-20 évesen ne kislányként.
Holnap meg egy házibuliba rokonunkhoz:)
Megbizok a lanyomba tudom hogy tudja hpl a hatar. A pia szerintem belefel..elitelhettek hogy milyen szulo vagyok..a cigit nem vezsme eszre mert en is cigizek es nemerzem
Lehet, hogy le fognak pontozni, de mindenki úgy csinál itt, mintha a buli, az alkoholfogyasztás meg a cigaretta főbűn lenne. Miért van ez???
Tisztáznám, hogy nem tartom magam elrontott gyereknek, kitűnő az átlagom, rengeteget segítek itthon, normális barátaim vannak, és ennek ellenére minden hétvégén bulizok, és igen, alkoholt fogyasztok. Na nem a sárga földig isszuk le magunkat, hanem csak mértékkel. Igen, van a bandában aki cigizik, és igen, nagy ritkán ugyan, de én is elszívok 1 szállal. Ettől miért vagyok rossz ember?? Hozzátenném, úgy 8 hónapja van ez, azóta enged el anyukám diszkóba...de igazából azelőtt is mehettem volna, csak nem vágytam rá, és nem volt hozzá társaságom.
Nem tartom magam lázadó, idióta tininek, megértem azt is, ha valaki inkább otthon ül és filmezik/facebookozik ennyi idősen, de szerintem nincs baj azzal, hogy valaki élvezi az életet. Mert nekem aztán ne mondja az, aki otthon gubbaszt bezárkózva 24/7-ben a számítógép és a TV előtt, hogy neki milyen jó, tartalmas élete van. Emberek az élet az nem a TV-ben történik! Miért ne lenne normális az, hogy a fiatalok szórakozni járnak?
(Nyilván ha 15 évesen alkoholista a lányod, meg nikotinfüggő az más, de ott sem csak vele van a baj)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!