Mennyit engednétek lányos anyukák a 13. szülinapibulira?
mi?
mi az, hogy "nagyon szereti a Playboy"
mi az a "plussz lyuk" ?
Hát...
A plussz lyukat,ha fülbevalóra gondolsz akkor szerintem az még megengedhető. A színes tincsek ráérnek egy két év múlva NYÁRON. A Playboy meg ribancos :S le lehet pontozni,csak a véleményemet ítam le.
gondolom piercing..
hát mostanában már nagyon korán jönnek ezek a dolgok a kamaszoknál. ezzel együtt sajnos a sex is.. sokan már ált.iskolából úgy jönnek ki hogy már nem szűzek.. ami szerintem nem normális. de megtiltani meg nem lehet, mert akkor is megcsinálja, max nem tudsz róla, az meg ha lehet még rosszabb. de azért igyekezz határt szabni neki.
Én se értem, mi az a plussz lyuk :S
Egyébként meg a mai fiataloknál teljesen normális, hogy szeretik a playboyt, ez a korosztály már teljesen elk*rvásodott, úgy látszik, a te lányod is beállt a sorba.
Sztem enged meg neki.! Nem értem,ezzel mi lehetne a probléma.13 évesen már nem olyan kicsi mint 10 évesen!
Szval ez a véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!