Mivel lehetne megelőzni, hogy a kamaszok kipróbáljanak keményebb dolgokat?
Figyelt kérdés
Az alkoholt mindenki kipróbálja ez ellen nem lehet tenni, de mit lehet a fű ellen tenni, amivel az ember elronthatja az egész életét?2014. okt. 15. 22:57
1/21 anonim válasza:
Megfelelő neveléssel, és odafigyeléssel.
2/21 anonim válasza:
megsúgom bizalmasan, hogy a füvet is szinte minden kamasz kipróbálja, ettől nem fogják elrontani az életüket. vagy ha mégis, az nem egy füves cigi miatt történik majd
3/21 anonim válasza:
A fűvel elronthatja az egész életét ???
Hol élsz te? Az alkohol 100-szor károsabb, mint a fű.
4/21 anonim válasza:
Én meg megsúgom, hogy nem mindenki próbálja ki. Én pl sosem (szó szerint) próbáltam ki. A nevelés segíthet a dolgon, de szerintem ez belső indíttatás.
5/21 anonim válasza:
És mi van ha kipróbálja? Lesz egy vicces órája, na és?
Nem ezzel rontja el az életét.
6/21 anonim válasza:
Az alkohol sokkal keményebb drog, mint a fű.
Ha kipróbálja a füvet vagy hetente elszív egy-két füves cigit, akkor sincs semmi.
Az, hogy a szülő ostoba, tönkreteheti az egész életet. Ez ellen mit lehet tenni? Sajnos nem sokat.
7/21 anonim válasza:
Nem szabad mindent kategorikusan megtiltani. Minél jobban tiltasz valamit, annál jobban akarja. El kell mondani a veszélyeit a dolgoknak, esetleg mutatni példát a legrosszabbra. Amúgy pl Hollandiában 16 eves kortól siman ihat alacsony alkoholtartalmú italt, pl sort a gyerek vendéglátó helyen is, 18 eves kortól pedig kipróbálhatja a marihuánát is, mégse látni nonstop be nyomott, belőtt gyerekeket.
8/21 anonim válasza:
végülis inkább kamaszkorában próbálja ki mint máskor
9/21 anonim válasza:
Az eddigi neveléseden, és a gyerek értékrendjén múlik.
Tehát ha ő nem akarja kipróbálni, nem fogja.
10/21 anonim válasza:
"Keményebb drogokat... mit lehet a fű ellen tenni"
Javaslom mielőtt bármit is tennél, nézz uténa legalább minimálisan annak, hogy miről beszélsz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!