Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lányt milyen sűrűn...

16 éves lányt milyen sűrűn engednétek el discoba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 15:03
1 2
 11/19 Mutant Ninja Pony válasza:

figyelj! Ha túl keveset engedsz meg neki, annak ellenére hogy jól tanúl, és jóformán nincsen vele baj, akkor ellened is fordulhat, vagy legalább is néha haragudni fog rád.

Szóval nézd meg jól, és eldöntheted hogy mennyire befolyásolható, mennyire épeszű. ha rendben van, akkor meg miért nem mehetne!? következőleg büntetésből megvonhatod tőle. XD

2010. jan. 30. 14:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tanul jól,mert lusta és nincs kedve tanulni,meg a házimunka sem neki való,ahhoz még gyerek.Szerinte.
2010. jan. 30. 14:35
 13/19 Mutant Ninja Pony válasza:
akkor pl:amennyiben változtat ezeken a rossz szokásokon egyre többet engedhetnél meg neki. addig elég neki a havi 1 XD
2010. jan. 31. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:

"a házimunka sem neki való,ahhoz még gyerek.Szerinte."

az ilyesmi akkor szokott leggyakrabban előfordulni, ha gyerekként kezeled. én konkrétan azért nem voltam hajlandó úgymond "komolyan" viselkedni mert elvártam hogy ahhoz előbb komolyként is kezeljenek.

szerintem akkor engedd amikor kéri.. a 16 évesen általában már elég érettek ahhoz hogy felfogják meddig mehetnek

amúgy nem értem ez miért tanulmányfüggő?..lehet hogy pont azért nem tanul, mert nem szeretné hogy csak abból áljon az élete.

2010. febr. 1. 16:14
 15/19 anonim válasza:
szerintem nem tanulmány függő a dolog.Inkább az a lényeg,hogy mennyire tudja a határokat.Ha elég éret akkor igazán elengedhető bulizni hétvégenként.Lehet,hogy ezzel még a tanulásra is rá tudnád venni.
2010. febr. 2. 16:53
 16/19 anonim válasza:
75%

én tulajdonképpen nem is kérdezem meg, hogy mehetek-e csak annyit mondok h na anya megyek bulizni . ad pénzt meg minden. 2 hetente megyek általában ... ja, és egész éjjel,olyan 6 körül érek haza .. semmi bajom nem volt eddig, tudja hol vagyok, megbízik bennem ...

van olyan barátnőm, akit 17 évesen nem engednek el csak 1-ig max .. szerintem ez olyan gáz, ilyenkor már nem kellene ennyire fogni a gyereket...szülő válogatja ..

16/L

2010. febr. 19. 18:25
 17/19 anonim válasza:

Én 14 évesen kezdtem el járni a helyi discóba.

kb 3 hónapig jártam oda és rájöttem hogy nem jó hely ezért elmentem egy városba nagy bliba ahol kb ezren vannak. Új haverjaim lettek és sokkal normálisabbak. Most 17 éves vagyok és abban a klubban dolgozom.

Látom a fiatal csajokat hogy hogy buliznak...

Mit mondjak elég rémes. Szerintem ha jó barátnői vannak akkor nem lesz gond a discóban. De ha a baráti társaság is úgy indul el hogy "most jól berugok" akkor nem szabad engedni.

Ha ő még kicsi a házimunkához akkor kicsi a Discó-hoz is!

2010. ápr. 9. 00:19
 18/19 Aubrey* ***** válasza:
Nem kislány már, mehet amikor kedve van!
2010. júl. 27. 08:55
 19/19 anonim válasza:

Hát én is 16éves vagyok,nyáron a szüleim mindenhova elengednek..Mert megbíznak bennem és pontosan tudják,h nem csinálok hülyeséget.Nyáron természetesen többet bulizok,mint mikor tanítás van..Nyáron szinte minden héten megyek vmerre.Viszont mikor iskola van,akkor csak havonta egyszer megyek discoba meg max egyszer házibuliba..

Jó tanuló vagyok egy erős gimnáziumban és nekem nem kell könyörögni,h tanuljak.Mert tudom,h ez nekem jó és a jövőben fel tudom használni.Amúgy én rengeteget segítek otthon a szüleimnek.A szobámat mindig én takarítom,szoktam mosogatni,vasalni.Amikor a szüleim délután hazajönnek a munkából,akkor mindig rend van..

Szerintem egy kis házimunkába nem hal bele a lányod.

16/L

2010. júl. 28. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!