Hát az attól függ hogy tanul, segít-e otthon eleget, normálisan viselkedik-e a szüleivel. De max havi 2-3, ráér még hetente bulizni az egyetemen.
2010. jan. 23. 15:12
2/19 anonim válasza:
hat a mai 16eves lanyok mar sokkal sokkal erettebbek..
engem engedtek minden hetvegen egyszer. es ez nem volt annyira nagyon reg..
megis mivel engedtek,ezert sokkal jobb volt a viszonyom a szuleimmel.. nem csinaltam soha semmi hulyeseget,mint azok a baratnoim akiket tiltottak. alapbol tavolabb alltak a szuloktol mint en a sajat szuleimtol!
azota ferjhez mentem es szultem persze,de a meglatasam meg most is hasonlo,engedni kell.
23/L
2010. jan. 23. 17:25
3/19 anonim válasza:
ha megbízható,jól tanul és tudja a határokat, akkor 1-2 havonta 1x...de csak addig, amíg el nem játssza a bizalmat
2010. jan. 24. 11:03
4/19 anonim válasza:
Hétvégén ha akar, hadd menjen, ha már kész a lecke persze. Illetve azért ennek anyagi vonzata is van. Én majd adni fogok neki zsebpénzt, és azt ossza be bulira, annyiszor mehet, amennyit ki tud gazdálkodni.
2010. jan. 25. 12:52
5/19 A kérdező kommentje:
A határokat ismeri,de nem tanul jól,lusta nagyon.Pénze mindig van valamennyi a nagyszülők által is.köszi a válaszokat.
2010. jan. 25. 12:59
6/19 anonim válasza:
Engem annyiszor engedtek ahányszor igényem volt rá, mert van eszem és ismerem a mértéket, meg jól is tanulok. Havi egyszer elég volt kiereszteni a gőzt, most még kevesebbszer járok, jön az érettségi máusban:P
2010. jan. 27. 20:34
7/19 anonim válasza:
én havi egyszer biztos elengedném tanulmányi eredménytől függetlenül. Ki kell eresztenie a gőzt:)
Én kocsmázós tipus vagyok, de főleg középiskolás évek alatt voltak iszonyatos lerészegedések. Komolyan, én az egyetemi évek alatt kifejezetten lenyugodtam! A lényeg, hogy még anyám is megfigyelte, hogy 1-1 lerészegedés után sokkal jobban teljesítettem a suliban!
A lányod meg nem is biztos, hogy inna, csak bulizna kicsit.
2010. jan. 28. 12:18
8/19 anonim válasza:
Minden hónapban egyszer,de max.éjfélig!
Természetesen a tanulmányi eredménytől függően és a baráti köre is hasonlóan legyen toleráns!
2010. jan. 30. 10:59
9/19 anonim válasza:
Diszkóba éjfélig?? Oda kb. olyankor szoktak megérkezni. És mit értesz az alatt, hogy a baráti köre is legyen hasonlóan toleráns? Mivel szemben toleráns? Mihez hasonlóan?
2010. jan. 30. 11:07
10/19 Fingkirály válasza:
Ez függ attól is, hogy igen, hogyan viselkedik, meg bizonyos mértékben a helytől is, ahova el akar menni. Trocsok sz*r helyre nem engedném el semmiféleképpen. Mondjuk - tapasztalatból - a kedves tizenévesek sokszor átverik a szüleiket, elmennek "a barátnőjükhöz filmet nézni és ott aludni" meg "házibuliba", aztán a következő héten viszontláthatók a helyi bulifotóportálon a hétvégi diszkó közepén atomrészegen, három drogos gengsztert ölelgetve :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!