Miert akadtak ki?
Tegnap este voltam egy csajjal.A buliba keveredtunk ossze,es utana felmentunk hozza.Ma reggel anyumek megtalaltak a doboz ovszert amibol ugye hianyzott.Es eszmeletlenul kiakadtak.Most szobafogsagot kaptam,nem mehetek bulizni.Sehova.. Szerintetek jogos volt?
A lannyal nem lesz semmi tobb,csak egyejszakas volt.
Amugy a tanulmanyaimmal nincsen gond.Nem inkabb orulni kene,h vedekezek?? Nem ertem.Szerintetek? 15/F
Egészséges az érdeklődésed a szex iránt.
Egészséges a szüleid reakciója erre a szituációra. Nem csak Te lettél tinédzser, hanem a szüleidnek is fel kell dolgozniuk azt a tényt, hogy a pici fiúk a nagyok világába lép.
Adj időt a szülőknek, békességben dolgozzák föl.
Nagyon jól cselekedtél, de ne az "egy éjszakás" kalandor legyél:)
Vedd figyelembe, hogy a 14-5 éves lány, kis tinédzser. Te is a társadalom része vagy, illetve alakítod azt. Te is tudod, hogy már 16 évesen megszégyenítik a nála 20 évvel idősebb korosztályt.
Élvezd ki ezt a kort, a szülőknek adj időt és okosan!:)
Őszintén szólva én csalódnék a leendő fiamban, ha rájönnék, 15 évesen egyéjszakások tömkelegének keretében dugogatna ki tudja milyen jött-ment lánykákat. Ugyanúgy, ahogy terhesség ellen, betegségek ellen sem véd 100%-ban a gumi... Vajon kik jártak előtte az ilyen cafka lányokban? Ezen elgondolkodtál már? Még rosszabb, ha tudatosan hazudod le folyamatosan a csillagokat az égről egy dugásért, és bele sem gondolsz, mit érezhet a másik, ha ő komolyan vette...
Szobafogság talán erős, és már mindegy is. De nem tudnék rád ugyanolyan büszke lenni, mint előtte, és ezt éreztetném is veled. Ez pedig hidd el nagyobb büntetés lenne, mint holmi szobafogság.
Légyszi
Egy kérésem van
Semmi több :)
Egy lányt se törj össze lelkileg.
Csak szep,jo,csinos lanyokra megyek.:D
Annyira nem jartak bennuk sokan,mert volt aki szuz volt.:)
Hat joparan belemszerettek mar,de nemtudom hogyan.Egy este utan belemszeretni..ezt soha sem ertettem.:D
Én a vőlegényemnek adtam akkora pofont ezért, hogy több mint egy órán át látszott a nyoma..meg akkor is, amikor kijelentette, hogy ha fiunk lesz megtanítja neki végigdugni a várost..
Ő nem megcsalt, csak 1. nagy szemétség mindenkit szédíteni egy dugásért (hiába, hogy évekkel ezelőtt volt..még az előtt, hogy találkoztunk..) 2. ne álljon neki NEKEM elmesélni, hogy x csajt itt meg ott meg így és ekkor dugott meg, meg xy milyen jó volt h engedte az anált, utána meg le is szopta..nem a menyasszonyának kell ezt mesélni..
Te meg csak egy hímprosti vagy..ennyi a probléma..megnyugodhatsz, én minden hajad kitéptem volna.. (pedig nem vagyok se maradi, se öreg..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!