Manó1235 kérdése:
Miért akadtak ki így rajta?
Figyelt kérdés
21/L novemberben volt a szalcsim. Nagyon nehezen tudtunk megegyezni osztályon belül a csajokkal hogy milyen ruhánk is legyen, a végén csak meg lett, de sztem eléggé csúnya. Mivel már híztam is azóta, és nem hiszem hogy valaha felveszem illetve h kidobtam érte 14 ezret arra gondoltam eladom 8ért és hátha megveszi valaki, legalább nem a szekrényben porosodik. Erre pár volt oszt. társam fülébe jutott meg megtalálta, és teljesen kiakadt. DE mi közük hozzá? Én vettem. És amúgy is utáltam az egész közösséget, kiközösítettek minket a barátommal. Szval rossz emlékek is fűznek az egészhez. De azért ők balhéznak.. meg hogy, hogy tehetek ilyet?2014. aug. 14. 07:16
1/7 anonim válasza:
Jó hülye vagy hogy velük törődsz feleslegesen felhúzva magad ezzel.
2/7 anonim válasza:
Mi a nyavalya az a szalcsi? A ruhát eladhatod, senkinek semmi köze hozzá.
3/7 anonim válasza:
A szalcsid...? Lehet hogy a többiek is elkaphatták? Vagy kikezeltetted? :D
4/7 anonim válasza:
Mert mióta szokás megtartani a szalagavatós ruhát? :D Ezek gyökerek... ha meg még utáltad is őket, akkor szóba se állj velük, semmi közük hozzá, mit csinálsz a ruháiddal.
5/7 anonim válasza:
tiltsd le mindegyiket a g*cibe.. -.-
6/7 anonim válasza:
Megpróbálok túllépni a szalcsi kifejezésen... erre nem voltam felkészülve.
Semmi közük hozzá, add el nyugodtan. Nálunk mindenki másmilyen ruhában volt amúgy is a szalagavatón, nem is halottam még ilyenről, hogy ugyanolyat csináltatnak, vagy vesznek. Nálunk a ballagáson volt ez.
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi a "szalcsi"ért mifelénk mindenki így mondja :D
2014. aug. 14. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!