20 éves lányom tegnap este 10 kor részegen jött haza egyetemről? Mit mondak neki?
20 éves, egyetemista. Péntek este elment szórakozni. Ivott, azt sehol nem írtad, hogy többet a kelleténél. Hazaért, viszonylag korán. Mi a gond? Mikor szórakozzon? Avagy hogy?
Szerintem alapjáraton gusztustalan egy részeg ember (alkoholisták előnyben), nők és férfiak egyaránt. Azzal viszont nincs semmi gond szerintem, ha néha napján az ember szórakozik, jól érzi magát és alkoholt fogyaszt. Nem dől össze a világ és nem is kéne emiatt letolni senkit. Ha rendszeres és durva, az más kérdés.
Én a helyedben elvinném nőgyógyászhoz, minden létező nemi-betegségre tesztet kérnék, majd jöhet a vérvétel, és a drog-teszt. Egy 48 órás megfigyelés sem árthat. Akármik is legyenek az eredmények, én 6 hét szobafogság alá nem mennék büntetés szempontjából. Vasárnaponként persze a misére elvinném.
A beszélgetések se maradjanak el, különben miből tanulna egy 20 éves kislány? Hangsúlyozd, hogy 20 évesen este 7-kor már ágyban van a helye, mert nem biztonságos kint mászkálni a megerőszakolók, a maszterbálók, a szatírák, meg az ilyen sátánista pán-rokker gyerekek között. Biztosan felfogja majd, Te tudod hogyan működik a világ, és milyen veszélyei vannak az este 10-ig tartó alkoholizálásnak. Örülhet, hogy nem szexelték meg az utcán! Sok ilyen esetről hallani mostanában!
Annuska, 45/konzervatív mintaszülő
#24 - #25 !
Zsenik, vagytok, Istenemre, mind a ketten a magatok módján.
Köszönöm!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!