Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 20 éves lányom tegnap este 10...

20 éves lányom tegnap este 10 kor részegen jött haza egyetemről? Mit mondak neki?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 09:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha ezt a kérdést kiírtad, akkor gondolom, nem mindennapos eset. Ha nem csinált semmi rosszat, csak ivott, akkor nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne. Ha pedig téged annyira zavar, akkor ülj le vele beszélgetni. De azt ne feledd, hogy már nem 14 éves.
2014. szept. 26. 16:09
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Ha első eset volt, lehet őt jobban zavarja a dolog, mint téged.
2014. szept. 26. 18:06
 23/31 anonim ***** válasza:
87%

20 éves, egyetemista. Péntek este elment szórakozni. Ivott, azt sehol nem írtad, hogy többet a kelleténél. Hazaért, viszonylag korán. Mi a gond? Mikor szórakozzon? Avagy hogy?

Szerintem alapjáraton gusztustalan egy részeg ember (alkoholisták előnyben), nők és férfiak egyaránt. Azzal viszont nincs semmi gond szerintem, ha néha napján az ember szórakozik, jól érzi magát és alkoholt fogyaszt. Nem dől össze a világ és nem is kéne emiatt letolni senkit. Ha rendszeres és durva, az más kérdés.

2014. szept. 27. 23:38
 24/31 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben elvinném nőgyógyászhoz, minden létező nemi-betegségre tesztet kérnék, majd jöhet a vérvétel, és a drog-teszt. Egy 48 órás megfigyelés sem árthat. Akármik is legyenek az eredmények, én 6 hét szobafogság alá nem mennék büntetés szempontjából. Vasárnaponként persze a misére elvinném.

A beszélgetések se maradjanak el, különben miből tanulna egy 20 éves kislány? Hangsúlyozd, hogy 20 évesen este 7-kor már ágyban van a helye, mert nem biztonságos kint mászkálni a megerőszakolók, a maszterbálók, a szatírák, meg az ilyen sátánista pán-rokker gyerekek között. Biztosan felfogja majd, Te tudod hogyan működik a világ, és milyen veszélyei vannak az este 10-ig tartó alkoholizálásnak. Örülhet, hogy nem szexelték meg az utcán! Sok ilyen esetről hallani mostanában!

Annuska, 45/konzervatív mintaszülő

2014. szept. 29. 15:04
 25/31 anonim ***** válasza:
2%
Utolsó, ha én lennék a gyereked, réges régen nem laknék nálad... Egy húszévest nem lehet szobafogságra ítélni. Mégis milyen alapon? Vagy szerinted hány éves korig megengedhető a szobafogság, 50? Misére meg mindenki akkor menjen, ha akar. Ha valaki kényszerből megy, akkor pont a lényeg veszett el.
2014. szept. 29. 15:10
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Bocsi, már kitörölték azt a választ, amire reagáltam.
2014. szept. 29. 15:12
 27/31 anonim ***** válasza:
63%
A 24-es válasz zseniális, tökéletes gúnyrajz. :D
2014. nov. 22. 21:21
 28/31 anonim ***** válasza:
44%

#24 - #25 !

Zsenik, vagytok, Istenemre, mind a ketten a magatok módján.

Köszönöm!!!!!

2014. nov. 25. 23:29
 29/31 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
26%
Hánytató dió (Nux vomica) főzete, az kell. De vigyázat, töményen mérgező! Nézz utánna!
2014. nov. 25. 23:38
 30/31 MrGruber0 válasza:
15%
Elnézést, de véleményem szerint, nincs olyan, hogy "azt csinál amit akar", legyen akárhány éves, mindig tartozik a szüleinek, és nem gondolkodik így, hogy azt csinál amit akar. Pláne amíg a szülő segíti keresztül bizonyos időszakokon, taníttatja, szállást biztosít számára. Oké, este 10 kicsit korai még a részegséghez szerintem...és rendben hogy esetenként megtörténik, hogy többet iszik mint kellene. És annak, aki azt irja, hogy lenézi a lányát, kamasznak nézi 20 évesen, bizonyos emberek elmondása és tettei alapján a szülő mindvégig ugy érzi hogy a kamasz fia/lánya gyermek, és nem akarja elfogadni hogy felnőtt. (Elnézést a késői hozzászólásért, más témában kerestem választ és itt akadtam meg, perpill. én is ittas és 21 vagyok, de tudom a határokat, és tisztelem a szüleimet).
2015. febr. 12. 02:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!