20 éves lányom tegnap este 10 kor részegen jött haza egyetemről? Mit mondak neki?
4-es:
Mire fel a kettős mérce??
Szerintem egy kulturált, max picit vihorászó részeg nőben semmi gusztustalan nincs.
Egy okádva fetrengő nő már gusztustalan , de ez egy férfi esetében is az lenne.
Fejtsd már ki lécci
Tegnap én is buliztam, most pedig anyám mai szavait idézném: "Jól szórakoztatok?" Majd erre azt feleltem, hogy igen nagyon jó volt a buli, majd szépen megkértem, hogy adja ide a hűtőből az ásványvizet, mert dehidratáltnak érzem magam.
Mondjuk ti is előadhatnátok egy ehhez hasonló beszélgetést.
19/l
#11 nem tudom kifejteni, én egyszerűen így vagyok összerakva (jó, ehhez hozzátartozik, hogy még én sem voltam berúgva, pedig nem vagyok absztinens, és elég rendes társasági életet éltem mindig ... mielőtt a koromra fognád, közel vagyok a 60-hoz és férfi :))
szóval nekem a nő piásan nem nő
Utolsó: Ja akkor azért... Tájékoztatnálak róla, hogy mennyiben változott az emberek felfogása a nemeket illetően az elmúlt mondjuk 40 évben, de gyanítom, hogy semmi értelme nem lenne.
Kérdező: Azt, hogy milyen volt a buli? Hol jártatok? Nem fáj a fejed, adjak Aspirint? Ilyeneket.
Én nem szólnék semmit.Esetleg megkérdezném,hogy milyen volt a tegnap estéje,jól érezte-e magát.
Max akkor lenne jogos beszólni,ha rendszeresen részegen járna haza,de ha csak néha fordul elő,az még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!