Miért kell fiúknak festeni a körmüket? Vagy a barátnők festik ki?
Ez nem bzis dolog kedves első,hanem transzfesztita.(ígyírják??)
A meleg férfiak,nagyon is férfiasan néznek ki.
Szinte látom, ahogy a kérdező provokatív ostobasága szivárog ki a monitoromból.
Amúgy hallottál olyanról, hogy önmegvalósítás? Áruld el kérlek, ez zavarja valamelyik életfunkciódat? Magasabb lett a vérnyomásod, vagy esetleg nem szívódik fel a só a beleidben, netán kiütéses lesz tőle a tenyered? Ahogy nekem, úgy neked és senki másnak semmi köze ahhoz, hogy egy individuum milyen úton jut el az önmegvalósításig, amennyiben az nincs káros hatással a környezetére. Egy festett körömtől még egy állam se omlott össze, csaj az ostoba konzervek képzeletbeli birodalma, ahol a nők még mindig a tűzhely mellett élnek.
Adok egy jó tanácsot így a végén. ha annyira bántja a szemed a dolog, akkor fogj egy kötőtűt, emeld komótosan az arcodhoz, majd egy laza csuklómozdulattal szúrd bele először a bal, aztán a jobb szemedbe. A gond letudva, egy hater-el kevesebb.
Én eddig két okból festettem(na jó ismerős csinálta)
1.:"Úgysem mered..."
2.:Felelsz vagy mersz
Az okok:
-A fönt említettek
-Szubkulturális hovatartozás
-metroszexualitás vagy homoszexualitás (mindkettő mélyen elvetendő és minél hamarabb ki kell irtani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!