Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell fiúknak festeni a...

Miért kell fiúknak festeni a körmüket? Vagy a barátnők festik ki?

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Én ilyennel még nem nagyon találkoztam. Max. olyan volt, hogy viccből festették ki a körmüket rózsaszínre a fiú osztálytársaim, de ez csak poén volt és szórakoztak. Mondjuk olyat is hallottam, hogy átlátszó lakkal festik meg körömerősítőt használnak, de ezt sem értem igazából, hogy miért jó... Mikor meg színesre festi egy fiú, de hál' istennek ilyet még nem láttam, azt végképp nem értem. Nem tudom, hogy ez miért jó vagy egyáltalán mi jár a fejében mikor csinálja...nekem egyáltalán nem tetszik..nem..nem tudom...Szerintem ez hatalmas nagy hülyeség és szerintem bu**is is.
2014. szept. 19. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem bzis dolog kedves első,hanem transzfesztita.(ígyírják??)

A meleg férfiak,nagyon is férfiasan néznek ki.

2014. szept. 19. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
hát régebben divat volt, hogy feketére festették a körmüket, de már nem, inkább átlátszó körömerősítővel. de olyan nekem is volt, hogy poénból megengedtem csajoknak, hogy kifessék a körmöm, mert örültem, hogy foglalkoznak velem hehe én nem festem a körmöm, haverjaim se, de ha valaki festi, engem nem érdekel, lehet ez tetszik neki.
2014. szept. 19. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Szinte látom, ahogy a kérdező provokatív ostobasága szivárog ki a monitoromból.

Amúgy hallottál olyanról, hogy önmegvalósítás? Áruld el kérlek, ez zavarja valamelyik életfunkciódat? Magasabb lett a vérnyomásod, vagy esetleg nem szívódik fel a só a beleidben, netán kiütéses lesz tőle a tenyered? Ahogy nekem, úgy neked és senki másnak semmi köze ahhoz, hogy egy individuum milyen úton jut el az önmegvalósításig, amennyiben az nincs káros hatással a környezetére. Egy festett körömtől még egy állam se omlott össze, csaj az ostoba konzervek képzeletbeli birodalma, ahol a nők még mindig a tűzhely mellett élnek.

Adok egy jó tanácsot így a végén. ha annyira bántja a szemed a dolog, akkor fogj egy kötőtűt, emeld komótosan az arcodhoz, majd egy laza csuklómozdulattal szúrd bele először a bal, aztán a jobb szemedbe. A gond letudva, egy hater-el kevesebb.

2014. szept. 19. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eddig két okból festettem(na jó ismerős csinálta)

1.:"Úgysem mered..."

2.:Felelsz vagy mersz

Az okok:

-A fönt említettek

-Szubkulturális hovatartozás

-metroszexualitás vagy homoszexualitás (mindkettő mélyen elvetendő és minél hamarabb ki kell irtani)

2015. febr. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!