Nem engedik a szüleim, hogy levágjam a bajuszomat azzal indokolják, hogy hamar megnőne és megerősődne. Hogy vegyem rá őket, hogy engedjékm meg, hogy levágjam?
Ezért minek kell engedély?
A suliból hazafele bemész a boltba, veszel egy borotvát+habot és otthon leborotválod.
Nem fogják visszaragasztani, vagy visszarajzolni, nyugi.
Nem sok gusztustalanabb van ennél a bajusz szerű kinőtt izétől. Nem is értem, hogy hogyan lehet ennyi gyerek, fiatal, akinek nincs ingere azt leborotválni. (itt nem a kérdezőre gondolok, benne az akarat megvan)
Amúgy tényleg az a legegyszerűbb, ha elmész és veszel magadnak borotvát. Ha megerősödik, akkor legalább erős szála lesz, nem egy kis csökevény. Gondolom nem 4 éves vagy, hogy úgy kell kinézned, ahogy a szüleid akarják. Oké, van beleszólásuk, de van egy határ is...
Nem értem a szüleidet. Ha lesz fiam, én magam szeretném majd megtanítani hogyan-mivel érdemes borotválkozni, hogy normális maradjon a bőre, és ne maradjon borostás.
Anno én sem kérdeztem semmit, hanem elkértem apámtól az évek alatt ajándékba kapott, de egyáltalán nem használt borotvái közül egyet, vettem egy legolcsóbb flakon habot, és nekiestem :D
Ma már borotvakéssel nyomom és normális borotvakrémmel, de kezdésnek bőven elég neked egy csomag eldobható bootva plusz mondjuk Baleás flakonos hab, aztán hadd szóljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!