Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meztelen fotók a 14 éves...

Meztelen fotók a 14 éves lányom telefonján! (? )

Figyelt kérdés
Ma szükségem volt egy számológépre és pont a lányom telefonja volt kéznél. Véletlen a fotókra mentem rá és a lányom saját magáról készített meztelen fotói fogadtak! Mit tegyek?
2014. szept. 14. 16:10
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
25%
én szégyelném ha ilyen anyám lenne!!! >:-(
2016. júl. 31. 10:17
 32/37 anonim ***** válasza:
27%
Küld el ide a képejet
2018. dec. 21. 18:32
 33/37 anonim ***** válasza:
Van egy csaj aki kiirta ezt kérdésre szerintem pont a te lányod azt irta hogy azt hiszed pasinak küldi de igazából nem
2019. aug. 12. 18:24
 34/37 anonim ***** válasza:

Én ilyet azért csináltam régem hogy lássam szép-e,de én miután megnézem ki is törlöm lehet lányod is csak ezt tette vagy ahogy egyik előző irta fogyás-hizás

Amugy kiváncsi lennék hogy a galéria a telóján messze van- e a számoló géptől mert ha nem akkor még megértem de ha messze van a 3ból az utolsó oldalon az egyik,másik az 1őn akkor az nem lehet véletlen meg még a fotók is hát ja,amugy a te telód hol volt hogy csak a lányodé volt kéznél?

Vagy mondjjk efy rendes számologép,én el beszélek a csajjal,fogadjunk most is az ő telefonján írsz az ő googléján mert a tied "nincs" kéznél,mert lusta vagy elsétálni sajátodig ,te csak lányodra vagy kiváncsi én az ő pártján állok/vagyok mer szerintem ez nem lehet véletlen.

2019. aug. 12. 18:36
 35/37 anonim válasza:
Add már meg a 19 éves lányod fb-jét xD
2020. jan. 19. 10:29
 36/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ne haragudj,

2020. okt. 28. 16:40
 37/37 anonim ***** válasza:

Sajnálom

Gin

2020. dec. 12. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!