Meztelen fotók a 14 éves lányom telefonján! (? )
Figyelt kérdés
Ma szükségem volt egy számológépre és pont a lányom telefonja volt kéznél. Véletlen a fotókra mentem rá és a lányom saját magáról készített meztelen fotói fogadtak! Mit tegyek?2014. szept. 14. 16:10
31/37 anonim válasza:
én szégyelném ha ilyen anyám lenne!!! >:-(
33/37 anonim válasza:
Van egy csaj aki kiirta ezt kérdésre szerintem pont a te lányod azt irta hogy azt hiszed pasinak küldi de igazából nem
34/37 anonim válasza:
Én ilyet azért csináltam régem hogy lássam szép-e,de én miután megnézem ki is törlöm lehet lányod is csak ezt tette vagy ahogy egyik előző irta fogyás-hizás
Amugy kiváncsi lennék hogy a galéria a telóján messze van- e a számoló géptől mert ha nem akkor még megértem de ha messze van a 3ból az utolsó oldalon az egyik,másik az 1őn akkor az nem lehet véletlen meg még a fotók is hát ja,amugy a te telód hol volt hogy csak a lányodé volt kéznél?
Vagy mondjjk efy rendes számologép,én el beszélek a csajjal,fogadjunk most is az ő telefonján írsz az ő googléján mert a tied "nincs" kéznél,mert lusta vagy elsétálni sajátodig ,te csak lányodra vagy kiváncsi én az ő pártján állok/vagyok mer szerintem ez nem lehet véletlen.
35/37 anonim válasza:
Add már meg a 19 éves lányod fb-jét xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!