Meztelen fotók a 14 éves lányom telefonján! (? )
Amelyik gyerek ennyire tudatlan,azt még jó pár évig ellenőrizni kell. Önállóságot ki kell érdemelni,nemcsak úgy van.
Én még a telefonját is elvenném jó időre az biztos.
Őszintén, én nem igazán értem, hogy ez miért olyan nagy baj. Nekem is voltak a telefonomon meztelen fotók magamról (14 évesen is, sőt, akkor a legtöbb), de csak addig voltak rajta, amíg a képeket át nem raktam a számítógépre, utána telefonról töröltem + jelszóval őriztem a galériát mindig is. Soha senkinek nem küldtem el ezeket a képeket (és nem is fogom), mai napig megtalálhatóak a gépemen. Én mondjuk azért fényképezgettem magam, mert anno sokat fogytam, büszke voltam az eredményre, és nagyon jó érzés volt fotón is visszalátni, valahogy jobban átjött, mint a tükörben bámulva magam.
Szóval szerintem nem olyan nagy dolog ez, hogyha a képeket csakis ő látja. Azért mondd meg neki, hogy nem túl biztonságos, ha telefonon tárolja őket.
Szerintem nem ő az egyetlen kamasz, akit érdekel a saját teste, és szereti látni, ahogy fejlődik, nő a melle, nőiesedik az alakja... Lefotózta, na bumm. Nem feltétlenül küldte is el bárkinek...
Próbálgatja milyen egy modellnek, próbálgatja hogyan tud szépen, csábosan állni. Nem mondom, hogy minden tini, de a legtöbben a többieknek akarnak tetszeni. Próbálgatja magát... Ennyi.
Persze lehet, hogy tévedek, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Én beszélnék vele, és megkérdezném (nyugodtan!!), hogy miért csinálta a képeket. Nem lerohanni kell, hanem bízni benne és bízni a saját nevelésedben, a saját szülői képességeidben. Csak nyugodtan, meggondoltam, nem dühösen kell egy kamasszal beszélni. Tudom, mert én is kamasz vagyok....
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!