Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meztelen fotók a 14 éves...

Meztelen fotók a 14 éves lányom telefonján! (? )

Figyelt kérdés
Ma szükségem volt egy számológépre és pont a lányom telefonja volt kéznél. Véletlen a fotókra mentem rá és a lányom saját magáról készített meztelen fotói fogadtak! Mit tegyek?
2014. szept. 14. 16:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi idióta van itt,látszik ti még nem kattintottatok félre a telefonon..Kérdező én elmondanám a lányomnak,hogy véletlen megláttad és kérdezd meg miért készültek és beszélj vele róla,hogy mennyire veszélyes,pláne 14 évesen.
2014. szept. 14. 17:44
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Mutasd meg neki a napiszar oldalt ha nem akar oda felkerülni hagyja abba.
2014. szept. 14. 17:55
 13/37 anonim ***** válasza:
70%
az én anyám teljesen analfabéta a technikához (egyszer került kezébe az okos telefonom ,felhívta saját magát) és még hozzá jön hogy ezek a szerkezetek képesek befagyni stb Miért a szülő hibás mikor a lánya ilyen.... ,ennyi idősen már nem tudatlan kisgyerek és tájékozott is gondolom az internetnek hála ,igazából ha anyám rákérdezne miért csináltam ilyet elsüllyednék szégyenemben hogy látta ,meg nem a kutakodáson van hangsúly csak szimplán minek ért olyanhoz ami az enyém ,arra kérdez rá ,hogy elküldte-e őket valakinek ,van e barátja.A képeken látszik az arca ? ha nem nincs nagy gond mert bárki teste lehetne ,de erkölcsileg laza gondolkodásra vall ( abban a szélsőséges esetben ,ha a képek művésziek akkor nem is szólnék ,esetleg dicsérném is ,ha nem látszik arca ,sejtelmes,sok textil stb mert alapjáraton az emberi test az szép ) 16,l
2014. szept. 14. 17:59
 14/37 anonim ***** válasza:
33%

Amelyik gyerek ennyire tudatlan,azt még jó pár évig ellenőrizni kell. Önállóságot ki kell érdemelni,nemcsak úgy van.

Én még a telefonját is elvenném jó időre az biztos.

2014. szept. 14. 18:01
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
Mennyi ember van itt, aki tökéletesen neveli a gyerekét! Biztosan semmi hibát nem követett el a gyereketek még az életben. Lehet a ti lányotokról is van ilyen kép, csak ti hülyék vagytok és nem veszitek észre.
2014. szept. 14. 18:07
 16/37 anonim ***** válasza:
69%

Őszintén, én nem igazán értem, hogy ez miért olyan nagy baj. Nekem is voltak a telefonomon meztelen fotók magamról (14 évesen is, sőt, akkor a legtöbb), de csak addig voltak rajta, amíg a képeket át nem raktam a számítógépre, utána telefonról töröltem + jelszóval őriztem a galériát mindig is. Soha senkinek nem küldtem el ezeket a képeket (és nem is fogom), mai napig megtalálhatóak a gépemen. Én mondjuk azért fényképezgettem magam, mert anno sokat fogytam, büszke voltam az eredményre, és nagyon jó érzés volt fotón is visszalátni, valahogy jobban átjött, mint a tükörben bámulva magam.

Szóval szerintem nem olyan nagy dolog ez, hogyha a képeket csakis ő látja. Azért mondd meg neki, hogy nem túl biztonságos, ha telefonon tárolja őket.

2014. szept. 14. 18:17
 17/37 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem beszéljen a lányával, legközelebb ne a lánya telefonján számológépezzen. Egyébként, ha most kérdőre vonja a gyereket, akkor elvész a szülő-gyerek bizalom. De ezt se értem, hogy lehet eltéveszteni a fotókat a számológéppel.
2014. szept. 14. 18:21
 18/37 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben leszednék valami oktató videókat, majd elbeszélgetnék vele, hogy ez milyen veszélyes, elmondhatnád neki,hogy nemrég hány "sztár" meztelen képei kerültek fel a netre, mert valaki feltörte a telefonokat, és ez nem játék. Ha normális a lányod felfogja és törlitek...
2014. szept. 14. 18:27
 19/37 anonim ***** válasza:
19%
Véleményem szerint azért kerültek ilyen képek a telefonra, mert 1. Nem foglalkoznak vele, 2. Ezt tanulja el a barátaitól...
2014. szept. 14. 18:30
 20/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem ő az egyetlen kamasz, akit érdekel a saját teste, és szereti látni, ahogy fejlődik, nő a melle, nőiesedik az alakja... Lefotózta, na bumm. Nem feltétlenül küldte is el bárkinek...

Próbálgatja milyen egy modellnek, próbálgatja hogyan tud szépen, csábosan állni. Nem mondom, hogy minden tini, de a legtöbben a többieknek akarnak tetszeni. Próbálgatja magát... Ennyi.

Persze lehet, hogy tévedek, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.

Én beszélnék vele, és megkérdezném (nyugodtan!!), hogy miért csinálta a képeket. Nem lerohanni kell, hanem bízni benne és bízni a saját nevelésedben, a saját szülői képességeidben. Csak nyugodtan, meggondoltam, nem dühösen kell egy kamasszal beszélni. Tudom, mert én is kamasz vagyok....

17L

2014. szept. 14. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!