Mit tennétek a helyemben? Miért csinálhatta ezt a lányom tanára?
Kedves tanár-anyuka!
Ha már tanár vagy igazán tisztába lehetnél azzal, hogy hogyan is működik egy iskola:
1., A jegosztást a HÁZIREND szabályozza
Ahova én jártam gimnáziumba, ott kerek perec le volt írva, hogy :
- MINDEN jegy EGY JEGYNEK számít. Tehát a témazáró NEM számíthat kettő jegynek.
- A jegosztás elsősorban a pedagógus megítélésére van osztva, DE, és itt jön a de a pedagógus csak akkor KÖTELES megadni X jegyet, ha a tanuló átlaga eléri a X,0 -át. Jelen esetben a 3.0-át, amit a lányod nem ér el....
2., Szóval mielőtt bemész asztalt csapkodni vedd kezedbe a házirendet és olvasd el mit ír erről, mert különben csak hülyét csinálsz magadból.
És végül csak egy megjegyzés:
Nem tudom milyen szakos tanár vagy, de azt biztosan tudod, hogy mennyire primitív és minimális tudást igénylő az általános iskola 8. osztályos matematika. Ha egy gyereknek magánmatektanár mellett "iszonyú sok gyakorlással" 2-esre meg 3-asra sikerül csak, akkor azt már nem leheta humán beállítottsággal magyarázni, ott valami gond van... Vagy a figyelmével vagy valami mással.
"sokszor még a műszakifőiskolát végzett férjemnek is gondot jelentett 1-1 feladat megoldása.."
Ezt had ne véleményezzem....
Hát ha eddig nem volt2-ese matekból, és látják hogy a többi 4-5 és csak ez 2 akkor felveszik, nyugi.ők se hülyék látják a többi éves eredményeit. ez túl van stresszelve ez a felvételi. én egy olyangimibe mentem,ahol állítólag 4.7-el vesznek fel és 10szeres a túljelentkezés. ehhez képest egy 75%-os irásbelit irtam, és 4.1 volt az átlagom. (két éve volt ez). ennyit erről.
Azért a pályaválazsztá erős túlzás 8-ban ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!