Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen sorozatokat néztek?

Milyen sorozatokat néztek?

Figyelt kérdés
Főleg lányok kommentjeit várom, mert épp valamilyen könnyed, csajos sorozatot keresek.

2014. szept. 13. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Teen wolf, pretty little liars a kedvenc :)

14/l

2014. szept. 17. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Pretty Little Liars, Awkward

Csak ezt a kettőt nézem, de ezeket imádom. <3

2014. szept. 20. 23:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Game of thrones, Hannibal, Supernatural, The musketeers, The Originals, True Blood (bár már vége van), the Tudors (dettó), Reign, The white queen, Orphan Black, Sherlock
2014. szept. 23. 22:06
 24/26 anonim válasza:

22/L

Walking Dead

Breaking Bad

Penny Dreadful

South Park

Odaát

Bates Motel

Hannibal

American Horror Story

Carnivale

Egy se "csajos" de én épp ezért szeretem őket :)

2014. szept. 23. 23:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Suits - azt hiszem ezt még senki sem írta^^ Mondjuk nem éppen a "csajos" kategória, de hihetetlenül szórakoztató és a karakterek benne eszméletlenek. :D Ráadásul a két főszereplő benne irtó helyes és nagy arc. :) Egyébként ügyvédes sztori. :)
2014. szept. 24. 00:40
 26/26 Ré a napisten válasza:
Én a krimiket szeretem. Itt van közülük egy pár: Gyilkos Elmék Gyilkos Számok NCIS NCIS: Los Angeles Serlock és Watson Meg ezen kívül még másokat is adnak az AXN-én(ezek mind ott mennek) Ezen kívül én animékét szoktam nézni. Remélem találsz valamit ami tetszik.
2015. jan. 2. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!