Milyen sorozatokat néztek?
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Olvasgattam egyéb oldalakon is, és úgy döntöttem, a 2 Broke Girlst kezdem el. Persze még jöhetnek a válaszok, szívesen várom őket.
Én szívesen ajánlom a Skinst és a Faking it-et, mindkettő nagyon jó és szórakoztató sorozat:) Bár a Skins engem kicsit jobban megérintett, viszont utóbbi könnyedebb, egy délután alatt kivégeztem.:)
Juhhú, annyi ötletet kaptam most, hogy csak na :D
Én ezeket ajánlanám:
Skins(engem kicsit megviselt a hangulata, de a 4. évadig imádtam plusz a zenék is megfogtak benne)
Shameless(ezt a nyáron végeztem ki,nagy kedvencem lett. Vicces de néhol nyomott is mivel családi nehézségeket is bemutat, ettől függetlenül ajánlani tudom)
Trónok harca(nem éppen csajos, de annyian mondták, hogy jó...ezért belekezdtem:D és tényleg jó!)
Csajosabb, könnyedebb talán a Men in trees, Szex és New York, 8 simple rules(!)
17/L
ahogy latom jo sok sorozatot felsoroltatok de a legutosebbeket kihagytatok:
szokes,
mentalista,
dexter.
(azt hozza kell tennem nem lany vagyok.)
Jó sokat felsoroltatok :D
Modern család, 10 dolog amit utálok benned, Teen wolf, Csacska angyal :D
A többi jó sorozatot már leírtátok..
9-es és 10-es válaszoló vagyok.
Bocsi, hogy ennyiszer írok, de kihagytam egy nagy kedvencemet :D
Once Upon a Time. Nagyon jó! Mármint tényleg az. :) Főleg az első évad, de a következők is. Nagyon jól, izgalmasan megírták a történeteket.
Trónok Harca
Reign
Breaking Bad
Kínos
Pretty Little Liars
Mlp :3
Szulejmán
Dr.House
Én ezeket néztem/nézem :)
Amit néztem/nézek:trónok harca,agymenők,így jártam anyátokkal,the originals,lost,walking dead,breaking bad,skings,faking it,Gossip Girl,Dr.Csont,Gyilkos elmék
eből a faking it a "csajos":)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!