Tinik! Milyen sorozatokat néztek?
Pretty Little Liars, White Collar, The Vampire Diaries, Grey's Anatomy, Arrow, How I Met Your Mother ezek még amik mennek most aztán amiket néztem de már vége lett vagy elkaszálták: Gossip Girl, 90210, Jane by Design, The Carrie Diaries, The Secret Circle, Hellcats, Desperate Housewives
17/L
vampirnaplok, gossip girl, a bura alatt, the secret circle, szuletett felesegek :DD
17/L
Ezek közül már van amit kivégeztem,de leírom:)
Skins,Pretty Little Liars,Gossip Girl, American Horror Story, Carrie naplója,Született feleséges, My mad fat diary, A kondom el van vetve,New Girl,Ravenswood,Geordie Shore, A bárka (phu kedvenc) meg még biztos van jópár.
Ezeken kívül a Spektrumon meg pár ehhez hasonló csatornákon szoktam nézni sorozatokat,de azt csak tv-be,gépen nem :)
Szulejmán:D
És el akarom kezdeni nézni az American Horror Storyt.
Ezek közül van, aminek már vége:
Pretty Little Liars, Originals, Skins, My mad fat diary, Odaát, Shameless, Lost, Internátus, Dr House, American Horror story
Skins <3
Odaát, Kínos, The Walking Dead, Breaking bad, Így jártam anyátokkal, Califorgia, The LA Complex, South Park, Hemlock Grove, Misfits.
Szuletett felesegek,Jim szerint a vilag,Ferjek gyongye,Igy jartam anyatokkal,Joey,Szokevenyek
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!