Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Milyen sorozatokat néztek?

Tinik! Milyen sorozatokat néztek?

Figyelt kérdés
Én ezeket: Skins, Once Upon a Time, Pretty Little Liars, Gossip Girl, House Of Anubis. Ti? :)
2014. márc. 23. 10:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%

Pretty Little Liars, White Collar, The Vampire Diaries, Grey's Anatomy, Arrow, How I Met Your Mother ezek még amik mennek most aztán amiket néztem de már vége lett vagy elkaszálták: Gossip Girl, 90210, Jane by Design, The Carrie Diaries, The Secret Circle, Hellcats, Desperate Housewives

17/L

2014. márc. 23. 10:54
 2/27 anonim ***** válasza:

vampirnaplok, gossip girl, a bura alatt, the secret circle, szuletett felesegek :DD

17/L

2014. márc. 23. 11:12
 3/27 anonim ***** válasza:
Pretty Little Liars,Skins,American Horror Story,Szex and the city,Carrie Diaries
2014. márc. 23. 11:21
 4/27 anonim ***** válasza:

Ezek közül már van amit kivégeztem,de leírom:)

Skins,Pretty Little Liars,Gossip Girl, American Horror Story, Carrie naplója,Született feleséges, My mad fat diary, A kondom el van vetve,New Girl,Ravenswood,Geordie Shore, A bárka (phu kedvenc) meg még biztos van jópár.

Ezeken kívül a Spektrumon meg pár ehhez hasonló csatornákon szoktam nézni sorozatokat,de azt csak tv-be,gépen nem :)

2014. márc. 23. 11:24
 5/27 anonim ***** válasza:

Szulejmán:D

És el akarom kezdeni nézni az American Horror Storyt.

2014. márc. 23. 11:46
 6/27 anonim ***** válasza:

Ezek közül van, aminek már vége:

Pretty Little Liars, Originals, Skins, My mad fat diary, Odaát, Shameless, Lost, Internátus, Dr House, American Horror story

2014. márc. 23. 11:48
 7/27 anonim ***** válasza:
54%

Skins <3

Odaát, Kínos, The Walking Dead, Breaking bad, Így jártam anyátokkal, Califorgia, The LA Complex, South Park, Hemlock Grove, Misfits.

2014. márc. 23. 12:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Szuletett felesegek,Jim szerint a vilag,Ferjek gyongye,Igy jartam anyatokkal,Joey,Szokevenyek

14L

2014. márc. 23. 12:39
 9/27 anonim ***** válasza:
A Baratok koztot, a netten nem nagyon tudok nezni, mert lassu a gep... A kedvencem Grey's Anathomy.
2014. márc. 23. 12:44
 10/27 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy 15/L
2014. márc. 23. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!