Tinik! Milyen sorozatokat néztek?
Supernatural, Doctor Who, Game of Thrones, Sherlock, Merlin, Hannibal, My mad fat diary, Skins, The Walking Dead, American Horror Story, Pretty Little Liars, Gossip Girl, meg régen Vámpírnaplókat is néztem.
animék: Death note, Free!, Attack on Titan, Black Butler, Kuroko no Basuke
amiket elkezdeni szeretnék: Dexter, Broadchurch
16/L
Pretty Little Liars, How I Met Your Mother, The Carrie Diaries, és előbb-utóbb rá fogok kattanni a Once Upon A Time-ra, érzem. :D Amúgy régen sokkal nagyobb sorozatrajongó voltam...
15/L
Már befejeztem:
Született Feleségek
Gossip Girl
90210
The Carrie Diaries (bár még sehol sem olvastam, hogy vége van)
Friends
Még nézem:
Pretty Little Liars
Skins (mondjuk lehet már vége van (?), de én most 2 év után nekifogtam befejezni a 3. generációt, tehát a 6. évadot)
How I Met Your Mother
Glee
A kondom el van vetve (Suburgatory)
+ A Ravenswood-ból láttam 3 részt, de nem tetszett. Viszont, ha valamennyiben köze lesz a PLL-hez (Caleb miatt, és mert egy dimenzióban élnek), akkor szerintem megnézem a többi részt is.
Talán ennyi.:)
17L
Én mostanában többnyire koreai sorozatokat nézek. Kedvencek: Pasta, Cheongdam-dong Alice, Rooftop Prince, Secret, Mimi, The Princess' Man, Iljimae.
Nem koreaiak közül pedig:
A híd
The Middle
Profilozók
Doc Martin
Little Britain
Úgyhogy elég "különc" vagyok ilyen téren. :D
17/L
trónok harca, így jártam anyátokkal, született feleségek
16l
Rendszeresen: Gyilkos Elmék
Végignéztem: Dr House
Néha nézem: Észlelés, Murdoch nyomozó
14/L
Pretty Little Liars, How I Met Your Mother, Castle, Under the Dome
Végignéztem: Gossip Girl; Félbehagytam: The Vampire Diaries
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!