Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Légyszi segítsen valaki! én...

Légyszi segítsen valaki! én vagyok reménytelen? úgy érzem, darabokra hullom

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.7 éves korom óta tetszik egy fiú.rengeteg csaja volt,és én valahogy szóba se jöhettem..aztán úgy 11 éves koromban nagyon elkezdtem érte harcolni,télleg annyira szerettem volna..és 13 évesen megtörtént az álom:a sulis discoba odasúgta nekem hogy gyönyörű vagyok,és megcsókolt..2 hónapig fel se fogtam,hogy egy ilyen fiú,mint ő,az enyém.16,5 évesen,azaz úgy fél éve észrevettem hogy az(akkori) legjobb barátnőm,aki egyben a volt barátnője,nagyon nyomul rá.kiderítettem,hogy a srác anyja fizeti a csajt,hogy jöjjön össze vele,ne én járjak vele..a csaj ha négyszemközt vagyunk bevallja,a srác elött tagad.persze a srác anyja is.a fiú aztmondja,imád engem,és soha nem bocsátaná meg magának ha elveszítene,én nemtudom mit csináljak..annyit sírtam.csak sírok sírok sírok...annyira imádom ezt a fiút.kész lennék meghalni érte..és én tudom hogy a csaj esélyes,hogy elérje amit akar.a fiú igaz imád,és én ezt tudom is,de áá kétségbe vagyok esve...4 éve együtt vagyunk..imádom
2010. jan. 18. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeret,akkor nekik esélyük sincs.
2010. jan. 19. 08:41
 2/6 A kérdező kommentje:
de én akkor is félek...belehalnék,ha elveszíteném.
2010. jan. 19. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A fiúd is mondta hogy imád és téged akar. Akkor nyugodj meg, a tiéd marad:)
2010. jan. 19. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne hagyd hogy közétek álljanak. Úgyértem ne sokat siránkozz a barátodnak mert előbb utóbb megunják. Ha azt mondja szeret és veled akar maradni akkor ezt hidd el, ne kelljen bizonygatnia. Ne légy féltékeny csak amennyire egészséges. Ha ennyire szereted úgyis látni fogod ha valami nem stimmel. Szóval ne stresszeld túl. Az anyjára is tudnék mit irni de azthiszem jobb ha nem............

A "barátnődet" sem értem.... de ezt már nektek kell megbeszélni. Pénzért mindent???? Nem értem ..... de én már csak ilyen vagyok.

Hajrá és szurkolok!!!

2010. jan. 21. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
már nem a barátnőm...már elég régóta nem.mióta ezt megtudtam..és hát igen az anyja érdekes:/és én sem értem hogy pénzért egyesek mér csinálnak ilyeneket..
2010. jan. 22. 13:44
 6/6 anonim válasza:
szeresd.szeressen. és az a csaj immáron hivatásos k*va
2010. jan. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!