Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el a kislányomnak?

Hogy mondjam el a kislányomnak?

Figyelt kérdés
10 éves és néha már fáj a hasa. Nem tudom hogy készitsem fel arra hogy menstruálni fog!! :-(
2014. szept. 9. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

Így már könnyebb lesz!

2014. szept. 10. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Mit kell ezen túlspilázni? Leülteted, az ő nyelvén elmondod, mi az a mensi (de szerintem már tudja), nem prűdködve, meg hebegve-habogva, és kész.

Tudod, ahogy nősz, úgy változik a tested. Lassan megnőnek a melleid, szőrös lesz a hónaljad, puncid (ezt, majd ha szeretnéd, zavar,... leszedhetjük), és elkezdesz menstruálni, azaz vér fog folyni a puncidból. De ne félj tőle, ez azt jelenti, hogy nagylány leszel, kész nő, olyasmi, mint én.

2014. szept. 10. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Na miújság, sikerült a nagy beszélgetés? :)
2014. szept. 11. 00:12
 14/15 Gyémántlány ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet egy kis könyvecske, ami direkt a korosztályának szól, és számára érthetően elmagyarázza a dolgokat.

De természetesen előtte mondd el neki te is az alapvető dolgokat, és, hogy ha bármi kérdése van az olvasottakkal kapcsolatban, mindenképpen tegye fel neked. Tudja, hogy számíthat rád! :)

2014. szept. 12. 07:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudod az én anyukám úgy igazán nem avatott be abba,hogy egyszer meg fog jönni,tudtam,hogy neki megjön,tudtam miről van szó,de jólesett volna ha beszélgetünk erről ketten,nem pedig a lányok világosítanak fel,(sajna a kamasz dolgokhoz már nem nagyon értett anyukám,valahogy mindig azt hitte a kislánya vagyok és még 18 évesen is sokszor 10 évesként kezelt,nehéz volt neki megélni,hogy felnövünk öcsémmel,és kirepülünk).Mikor megjött épp 12évesen táborban voltam,elmondtam neki nagyon örült elmentünk betétet venni majd megkértem ne mondja el a nevelőapámnak csak apukámnak,de persze elmondta neki akkor veszítette el a bizalmamat úgy igazán,amúgy is cikinek éreztem a dolgot,már azt is mikor nőni kezdett a mellem 11 évesen.Nehezen oldottam fel ezekben a dolgokban,részben azért is mert anyukám nem volt velem elég nyílt, a szex témáról sem nagyon beszéltünk pl.Ne úgy fogd fel,hogy tragédia mert akkor a kislányod is úgy fogja majd fel.
2014. szept. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!