Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van meleg osztálytársatok?...

Van meleg osztálytársatok? Könnyen beilleszkedett a közösségbe?

Figyelt kérdés

Ti milyen viszonyban vagytok vele? Elfogadjátok, jóban vagytok, semleges számodra, kerülitek, stb.?

Kort és nemet is írjatok, légyszi!

2014. szept. 6. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztálytársak, de jár a suliba két leszbikus lány, én úgy veszem észre, hogy mind a fiúk, mind a lányok jól kijönnek velük. Mi nem szoktunk beszélgetni, de nem nagyon érdekel.
2014. szept. 8. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársam nincsen, de a suliban van egy srác, felettem egy evvel, o korrektül nyíltan felvállalta, ezelőtt sem volt, es most sincsenek neki nagyon barátai, de kétlem, hogy emiatt
2014. szept. 8. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
Gyerekkorban még nem lehet melegségről beszélni, a legtöbb tini olyan kétségbeesetten ki akar tűnni valamivel, hogy akármilyen marhaságot magára húz.
2014. szept. 21. 15:34
 14/15 anonim válasza:
56%

Szia:D Nálunk van egy meg fiú, aki habár tagadja de mi tudjuk.. Egyszer úgyis rájönnek(vagynem) Egyik nap elénk állt és elmondott mindent. Nálunk nem számít az hogy melek, leszbikus, cigány stb.. Ugyan olyan amilyen volt ezen nem lehet változtatni :D De szerintem jobb ha felválják magukat. Nemtom hogy segitettem-e nem-e ;)

12/L

2014. nov. 8. 08:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Van, helló, én vagyok az. Néhányan szemöldököt vontak rajta, meg néha barátian csesztetnek miatta, de engem nem zavar, sőt, én is elhülyülöm az egészet.

15/L

2014. dec. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!