Most hogy jön a meleg, ti mibe fogtok járni suliba? 16/l
Figyelt kérdés
vagyis ti már fel fogtok venni rövidnadrágot/szoknyát??2014. máj. 19. 20:18
1/26 A kérdező kommentje:
pl holnap mit vesztek fel?? :)
2014. máj. 19. 20:19
2/26 anonim válasza:
Szerintem a szoknya+harisnya a legjobb. Reggel, mikor hideg van, nem fázol, a déli melegben leveheted a harisnyát, és ha esetleg este későn mész haza, visszaveheted, és akkor se fogsz fázni.
3/26 anonim válasza:
Rövid nadrág, saru, póló és csókolom. Itt a nyár :)
4/26 anonim válasza:
Rövid nadrág, harisnya, bakancs :D
5/26 anonim válasza:
Ma szoknyában mentem :)
holnap... Szerintem holnap is szoknyában megyek, vagy rövidgatyában nejlonharisnyával, még nem döntöttem el. :D esetleg ruhában... lehet. :)
17L
6/26 anonim válasza:
Ha esős idő várható akkor szoktam hosszú nadrágot felvenni. Már én is szoknyába/rövidnadrágba járok, alá harisnya és nem fázok
14/L.
7/26 A kérdező kommentje:
És felülre mit vesztek fel mondjuk egy rövid nadrághoz vagy egy szoknyahoz ??
2014. máj. 19. 20:52
8/26 anonim válasza:
Póló+sort:D Bár fiúként egyszerű ugye...:D
16/F
9/26 anonim válasza:
Változó. Általában ujjatlant, vagy pántos pólót (legtöbbször feketét, de csak mert azok illenek a szoknyáimhoz).
Rövidgatyához bármit.. :) 5-ös voltam
10/26 anonim válasza:
6.válaszoló vagyok.
Én ma rövidnadrágban voltam, és egy rövidebb tunikát vettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!