Most hogy jön a meleg, ti mibe fogtok járni suliba? 16/l
Holnapi göncöm:
-Fekete velúr bőrcipő
-Fekete bokazokni
-Egyszínű piros rövidnadrág
-Fehér,piros,kék csíkos rövidujjú
-Fehete gumiszíjas óra.
Imádok öltözködni,és adni magamra.<33 :DD
14/f :)
Nem hordok rövidnadrágot, szoknyát, nekem ahhoz még hideg van. A rövidnadrág+harisnya párosítás pedig nem tetszik, régen volt divat, ma már csak rockerek hordják - ami én nem vagyok.
Szóval egyelőre még hosszú nadrág, tornacipő, vékonyabb felső.
Ha rajtam múlna, akkor be sem járnék. Így marad a póló, rövidnadrág.
14/F
Én tegnap is, ma is szoknyában mentem. :) Nejlonharisnyával.
Nem értem miért írta az egyik válaszadó, hogy csak a rockerek hordanak harisnyát szoknyához, rövidgatyához... én nagyon nem vagyok rocker, de bőrszínű, vagy fekete, esetleg valami nem túl feltűnően mintás harisnyát simán felveszek. Tök normális...
17L
11: Ákos te vagy az?:D
Egyébként én még hosszú nadrágban meg rövidujjúban járok. Változékony az időjárás,néha elbújik a nap,és akkor azért még fázok. Meg egyébként is fázós vagyok.
Egyberuha, szoknya (ha hűvösebb van, harisnyával, ha melegebb, akkor nélküle), esetleg hosszúnadrág+felső, vagy halásznadrág+felső.
Shortot nem szoktam hordani, nem igazán tetszik...
Cipőből sokfélét hordok, pl balerinacipőt, szandált, sarut, papucsot, lengébb bokacsizmát, időjárásnak megfelelően.
Ezenkívül a napszemüveg elmaradhatatlan, ha süt a nap, és nyáron a kánikulában kalapot is szoktam hordani:)
Hát én amíg lehet maradok a hosszúnadrág + balerina + fölső + vékony kardigán összeállításnál, bár gondolom a kardigánt most már lassan el kell hagynom.
Utálok rövid cuccokat húzni, főleg suliba, szóval inkább megsülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!