A szüleim elkezdtek velem kiabálni azért mert kiengedtem a hajam és szerintük csúnyán áll. Mit csináljak? 17 éves vagyok
Elég furcsán reagálták le.
Miért ne hordhatnád úgy a hajad, ahogy neked tetszik?
Szíved joga.
Az igaz hogy evéskor jobb ha összefogod, vagy ha takarítasz,tesiórán, ilyesmi.De otthon, utcára miért ne hordhatnád kibontva?Szerintem szebb is, egészségesebb is. Én is jobban szeretem kibontva.
Mondd meg nekik(szépen), hogy a hajad a te döntésed. És neked így tetszik. Te sem kritizálod az ő öltözködésüket.
Miért vannak ilyen véglény szülők a világon?
Hord ahogy akarod, ha nem tetszik nekik, amit látnak, szúrják ki a szemeiket és le van tudva a gond. Ha babakék mohawk hajad lenne, akkor megérteném, de így...
Velem is folyton veszekednek ha kiengedem... Alapból normálisak, de anyámnak hajfóbiája van, el nem tudja viselni ha a hosszú haj lóg és kihullik és mindenhol ott van... :DDD Egy ideig feltűztem mikor otthon voltak, mostanra lesz.rom, hadd mondja csak a magáét, majd megbékél :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!