Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Ti hogyan osztjátok be...

Tinik! Ti hogyan osztjátok be az időtöket?

Figyelt kérdés

Én most kezdtem a 11.-et, és már most nem bírom... Heti 34 óra (6,7,8,6,7), két emelt szinten tanult tantárgy.. És ugye az évvégi jegyek nekem már beleszámítanak a továbbtanulásba..

Hazaérek délután 3/4/5 órára, akkor minimum fél órát foglalkozok a kutyusommal (muszáj, még kölyök, meg hát amúgyis imádom őt), utána takarítás és rosszabb esetben még főzés is. (Délután egyedül vagyok otthon. Szüleim későn érnek haza.)

És akkor ugye még járnék edzeni is, egyrészt mert szeretek sportolni, másrészt igazolás is jól jön a mindennapos tesi alól...

Ti hogy bírjátok? Hogyan osztjátok be az odőtöket? Plusz hogyan kezelitek a stresszt? Én már most rettegek a jövőévtől..

16L

2014. szept. 3. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok, már most le vagyok fáradva... Heti 40 órám van, (98977) és ebben még nincs bent a mindennapos tesi, mert én is elkezdtem edzésre járni. Ami mondjuk jóval több időt vesz el, de szórakoztatóbb. :)

Ugyanígy 2 emelt szintű tantárgy, plusz elég messze is lakom a sulitól szóval későn érek haza.

Szerintem az válik be a legjobban, ha miután hazaérsz nem halogatod a tanulást, hanem belevágsz, így talán több szabadidőd lesz. A stresszt én sporttal vezetem le, tavaly még bevált, most meglátjuk... :)

2014. szept. 3. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
barátnőmék van hogy reggel nyolctól este hatig-hétig vannak iskolában, másik napokon olyan négyig-ötig és idén érettségiznek, szóval szerintem kibírható az a heti 34 óra
2014. szept. 4. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Heti 34ora siman kibirhato..nkem most 9.be heti 38ora:D es emellett jarok edzeni jovore kozepfoku es satobbi:D
2014. szept. 5. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát örülj amíg ez van.. Egyetemen van hogy reggel 8-tól este 6-ig bent voltam :D

Középsulira nem kell ennyire ráparázni, hidd el. Az érettségi nevetségesen könnyű, az emelt is.. Konkrétan érettségire egy percet nem tanultam (máskor se sokat), mindenem ötös lett, pedig 2 emelt szintű volt.

Én ugyan nem sportoltam, de nagyon sokat játszom/játszottam gépen, ráfordított idő szempontjából tökmindegy... lényeg hogy belefér...

Sose stresszeltem, vagyis de, de nem a suli miatt... ha ideges vagyok, sétálok egyet, közben hallgatok valami jó hörgősmetált :DDD

A középsuli miatt nem kell, nem éri meg túl sokat aggódni. Jó ha lelkiismeretes vagy és tanulsz, de hidd el, ez a leglazább része az életednek :D

20/L

2014. szept. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!