Szülők! A híradóban látható volt, hogy mit csináltak egy lánnyal a gólyatáborban. Ezek után, engedni fogjátok a lányotokat gólyatáborba?
Jó, de az autóval is, ki nem szarja le ha te nem mész 160-al, mész 90-el országúton, egy GSXR simán megy 300-al egy egyenesen, és ott bizony a fém olyan mint a papír, félbevágja a faszba a kocsidat...
Nem akartam írni ide, de nagyon szétviszel:D Egyébként meg van a rizikója a gólyatábornak... Ez tény s való, de attól még nem kéne provokálni egymást, hogy te miért engeded meg te miért nem.
Kíváncsi lennék a lányodra nagyon!
És ha kijön abból a diszkóból ott is elkaphatják! Attól nem félsz???
Mond h ezt az egészet csak provokálásnak írtad ki és h nem így neveled, óóó ezt nem is nevezném annak... azt se tudom mit csinálsz a lányoddal!!!!!!
Apuka merre van??? ezt mind hagyja???
"Viszont évente elvisz egy milliót. Ezért elvárom hogy ne hozzon szégyent rám?"
Itt szakadt el a cérna. Mióta szégyen, ha megerőszakolnak? Pont a magadfajta gyökér, álszent, delúzionális idióták miatt hagyják bejelentés nélkül a nemi erőszakot.
Szívből kívánom, hogy bsszon teherbe valami szexuális ragadozó, aztán pofázd a hülyeséget a szégyenről.
Az ilyen esetek többségében a megerőszakolt nő nem tehet arról, hogy elkapta egy beteg állat. Ha szerinted szégyen rosszkor, rossz helyen lenni önhibádon kívül, akkor szopogasd kérlek legnemesebb testrészem.
Mellesleg végigittam a gólyatábort, szexeltem is, mégis van diplomám, dolgozok, támogatom a szüleimet. Te mire vágsz fel? Arra, hogy elmúltál 40? Arra, hogy szét tetted a lábad, aztán 9 hónappal később kipottyantottál egy gyereket, akit csupán befektetésként kezelsz? Szerinted ki a szégyen?
Ha ilyen szüleim lettek volna, hétvégenként autókáztam volna a detoxikálóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!