Évnyitóra ilyen ruha milyen szerintetek? 17 éves kamaszlány vagyok
egy fekete táskával, karkötővel, szemhéjtussal és szempillaspirállal
Szerintem jó, nekem tetszik a cipő. A többi is okés, bár nálunk kb. be se engednének a templomba, mert kötelező a szoknya és a matrózblúz, az meg, hogy én jóval magasabb sarokkal megyek oda, nem az ő dolguk, mert örömmel hazajövök, csak a szoknya és a matróz van benne a házirendben :D Ha nálatok nincs ilyen előírás, akkor szerintem kifogásolhatatlan szerkó.
17/L
Hát én fel nem venném. A blúz igénytelenül randa. A gatya, ami testhez simulós, semmi alakja nincs, és a cipő szerintem tiszta gáz.
Amúgy ne ezen görcsölj, hogy mit veszel fel, ne itt tűnj ki a tömegből.
Inkább a jegyeiddel, mert azt viszed tovább és nem ruhát.
20/L
Osztályfőnököm ilyen szettben hazáig rugdosott volna :3 és milyen igaza lett volna :D nem értem miért egy iskolai ünnepségen kell divatozni. Félreértés ne essék, szeretek csinosan öltözni, de egy ünnepségen akkor is sima fehér ing/blúz, sulis sál, egyszerű fekete gatya/szoknya, és zárt fekete cipő. A szandál nem ünneplős.
Be kéne vezetni az egyenruhát :DD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!