Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Évnyitóra ilyen ruha milyen...

Évnyitóra ilyen ruha milyen szerintetek? 17 éves kamaszlány vagyok

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

egy fekete táskával, karkötővel, szemhéjtussal és szempillaspirállal

2014. aug. 30. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, nekem tetszik a cipő. A többi is okés, bár nálunk kb. be se engednének a templomba, mert kötelező a szoknya és a matrózblúz, az meg, hogy én jóval magasabb sarokkal megyek oda, nem az ő dolguk, mert örömmel hazajövök, csak a szoknya és a matróz van benne a házirendben :D Ha nálatok nincs ilyen előírás, akkor szerintem kifogásolhatatlan szerkó.

17/L

2014. aug. 30. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem az egész tetszik :)
2014. aug. 30. 15:45
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

Hát én fel nem venném. A blúz igénytelenül randa. A gatya, ami testhez simulós, semmi alakja nincs, és a cipő szerintem tiszta gáz.

Amúgy ne ezen görcsölj, hogy mit veszel fel, ne itt tűnj ki a tömegből.

Inkább a jegyeiddel, mert azt viszed tovább és nem ruhát.

20/L

2014. aug. 30. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Tökéletes :D
2014. aug. 30. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Szép :)
2014. aug. 31. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
tetszik, de mondjuk én inkább egy elegánsabb magassarkút vennék fel, nem ilyen telt talpú szandált
2014. aug. 31. 01:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper :) Kár hogy nekünk egyenruhánk van..
2014. aug. 31. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:
A cipő nekem sem tetszik,és a blúz sem nagyon,de az elmegy.
2014. aug. 31. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Osztályfőnököm ilyen szettben hazáig rugdosott volna :3 és milyen igaza lett volna :D nem értem miért egy iskolai ünnepségen kell divatozni. Félreértés ne essék, szeretek csinosan öltözni, de egy ünnepségen akkor is sima fehér ing/blúz, sulis sál, egyszerű fekete gatya/szoknya, és zárt fekete cipő. A szandál nem ünneplős.

Be kéne vezetni az egyenruhát :DD

20/L

2014. szept. 2. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!