Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves lányom kapott szájfény...

11 éves lányom kapott szájfényt ( enyhe rózsaszín) a keresztanyukájatól. Szerintetek évnyitóre megengedjem neki hogy tehet magara egy keveset belőlle?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 16:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Ebben szerintem nincs semmi elítélendő, egy kis szájfény és beszárítás bőven belefér. Szerintem pont ilyesmikre is való egy keresztanya, hogy a gyerek által vágyott, de szülőktől nem megkapott, úgymond felesleges dolgokat megkapja. Jöhet a lepontozás...
2014. aug. 29. 16:54
 12/28 A kérdező kommentje:

évnyitóra meg eseményekre szeretne feltenni :) meg hétvégén néha ha olyan helyre megyünk

hogy őszinte legyek én már eldöntöttem hogy megengedem csak kiváncsi voltam más véleményekre is

2014. aug. 29. 17:02
 13/28 A kérdező kommentje:
már régebben mondta a szájfényt és nem vettem neki meg korainak tartottam és a keresztanyuka meglepte őt. szóval aztán úgy beletörődtem :)
2014. aug. 29. 17:03
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
10 éves a lányom, halvány, vagy színtelen szájfényt, ajakápolót bármikor megengedek neki. Ettől minden lesz, csak ribi nem.
2014. aug. 29. 18:37
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Olyan mintha nem használhatna a cserepes szájára labellot...Nyilván használhat szájfényt ha nem erős színű.
2014. aug. 29. 19:17
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Ettől senki nem lesz ribi... Én is használtam 11 éves korom körül színezett labellót. Kutya észre nem vette, de tudtam, hogy rajtam van, és csininek éreztem magam :) Mostanra rendesen sminkelek meg minden, de akkor ez tökéletesen elég volt. A haját is be lehet szárítani szerintem.
2014. aug. 29. 20:47
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
Mégis miért lenne ribi egy kis szájfénytől? Az, hogy valaki sminkeli magát az nem jelenti azt, hogy automatikusan szétteszi a lábát minden arra járó fiúnak. Én simán megengedném.
2014. aug. 29. 21:59
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Engem ennyi idősen anyukám lepett meg eggyel és elképesztően boldog voltam. :)

Az részletkérdés, hogy nekem a szájfény azóta is lekopik úgy 15 perc alatt, mert lenyalom. :D Nyugodtan engedd meg neki, mások még csak észre se fogják venni. Nem nagy dolog ez.

2014. aug. 29. 22:52
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Emiatt "ribinek" ítélni valakit olyan nagy hülyeség, hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Kedves kérdező, ez bőven belefér. Nekem kb 8 éves korom óta volt szájfényem és ajakápolóm, és itt vagyok 17 évesen és csak jeles alkalmakkor sminkelek. Na, le lehet pontozni.:)
2014. aug. 29. 22:55
 20/28 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom ez már hihetetlen ami ezen az oldalon folyik.

Nekem a szüleim elég szigorúak, 17 évesen még szűz vagyok, és nem élek holmi kicsapongó életet, de 7 évesen ,meg kb. kiskoromban minden évben gyereksminket kértem a búcsún. Ez a baj néhány szülővel hogy a halvány rózsaszín szájfényen akadtok fenn (ami hamarébb lejön mint egy labello), a-helyett hogy minél jobb viszonyt ápolnátok a gyereketekkel és oda figyelnétek rá úgy igazából hogy ki ő és mit akar. És nem a társadalom hülye elvárásaiknak akarnátok megfeleltetni őket. Mindannyian mások vagyunk és más jelent boldogságot . Undorító hogy ilyeneket irtok hogy ribi lesz attól mert szereti az ilyen apróságokat.

2014. aug. 29. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!