11 éves lányom kapott szájfényt ( enyhe rózsaszín) a keresztanyukájatól. Szerintetek évnyitóre megengedjem neki hogy tehet magara egy keveset belőlle?
évnyitóra meg eseményekre szeretne feltenni :) meg hétvégén néha ha olyan helyre megyünk
hogy őszinte legyek én már eldöntöttem hogy megengedem csak kiváncsi voltam más véleményekre is
Engem ennyi idősen anyukám lepett meg eggyel és elképesztően boldog voltam. :)
Az részletkérdés, hogy nekem a szájfény azóta is lekopik úgy 15 perc alatt, mert lenyalom. :D Nyugodtan engedd meg neki, mások még csak észre se fogják venni. Nem nagy dolog ez.
Jézusom ez már hihetetlen ami ezen az oldalon folyik.
Nekem a szüleim elég szigorúak, 17 évesen még szűz vagyok, és nem élek holmi kicsapongó életet, de 7 évesen ,meg kb. kiskoromban minden évben gyereksminket kértem a búcsún. Ez a baj néhány szülővel hogy a halvány rózsaszín szájfényen akadtok fenn (ami hamarébb lejön mint egy labello), a-helyett hogy minél jobb viszonyt ápolnátok a gyereketekkel és oda figyelnétek rá úgy igazából hogy ki ő és mit akar. És nem a társadalom hülye elvárásaiknak akarnátok megfeleltetni őket. Mindannyian mások vagyunk és más jelent boldogságot . Undorító hogy ilyeneket irtok hogy ribi lesz attól mert szereti az ilyen apróságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!