Holnap kellene megjönnie. Már két napja ha elmegyek otthonról rakok be tampont, mert nagyon keveset barnázok és néha rózsaszín színű a folyásom. Ilyet még soha nem tapasztaltam, viszont a szokásos hasfájás elmaradt. Baba?
Hát ne haragudj, de nekem ez mindig a mensi jele volt...
Előfordult, hogy csak a 2. nap görcsölt egy nagyon keveset a hasam, szinte semmi nem volt.
Ha még csak holnap kellene megjönnie, akkor várj még egy kicsit, de ha gondolod, egy teszt holnap már elvileg kimutatná a babát.
Előfordulhat a baba is, de én nem látok rá sok esélyt...:(
Bocsi
Egyébként, ha csak egy kis gyanú van rá, hogy esetleg baba, akkor ne használj tampont, abszolút nem ajánlott! Inkább betétet használj, amíg meg nem bizonyosodtál, hogy nem baba.
Mindezek ellenére én drukkolok! Írj majd, hogy mi lett!
Ja, a hődet méred esetleg? Abból kiderülhetne, hogy mensi vagy baba gyanú van.
a hőmet nem szoktam mérni,mert sokszor becsapott már...
igazából azt furcsállom,hogy nem halok meg a fájdalomtól,mert ilyenkor már az szokott lenni,ráadásul hormonális fejfájásom van és most migrénem sincs..
azért köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!