Igazságos az, hogy takarítanom kell otthon és nem aludhatok, amíg akarok? 16/L
Teljesen igazságos.
Én is a saját szobámat takarítom. Ez a legkevesebb amit teszel ha etetnek ruháznak és van neted telefonod (amit gondolom szintén nem te fizetsz), stb stb.
És akármeddig aludni nem jó. Napi 7 - 8 óra az egészséges ennél kevesebb hosszútávon élettanilag kedvezőtlenül hat és az ennél jóval több is.
Szóval ez nemcsak hogy igazságos, de teljesen korrekt és normális elvárás.
Én is így nőttem föl és nem esik nehezemre heti egy két alkalommal 1 - 1,5 órát rászánni a szobámra, hogy ne egy barlang legyen.
Előzőhöz kieg.
este 10-től kilencig aludni már sok.
Ha tízkor fekszem 6-7 körül már simán fent vagyok és kipihent. Igaz az ébredés mindig nehéz... :D de tedd túl magad azon a fél órán míg beindul az agyad. ;)
És ha van egy csöppség is a családban akkor végképp tessék segíteni, anyukád NEM véletlenül fáradt. ;)
Elég szomorú, hogy ilyen kérdés egyáltalán eszedbe jut.
Egy 16 éves lánynak természetes kell hogy legyen az otthoni munkába való részvétel. A szüleid gondolom folyamatosan dolgoznak és egyik se panaszkodik hogy kevés nekik az alvás.És ez mind azét teszik, hogy neked és a kistestvérednek meglegyen mindene.
szomorú, hogy ennyi idősen ez még kérdés.
Természetesen nagyon is igazságos.Ha csak ennyi kötelező elfoglaltságot osztottak rád, nagyon hálás lehetsz a szüleidnek,főleg, ha még kistesód is van.Az alvással kapcsolatban pedig biztosan vannak olyan napok, amikor néha egy kicsit tovább aludhatsz.És akkorra már a reggelidet biztosan elkészítik a szüleid(vagy ha nem szoktál reggelizni,már biztosan fő az ebéd),mert nekik nem jár tovább alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!