Akkor mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy 19 éves fiam és még mindig velünk él, de én már mondtam neki, hogy kezdje kialakítani a saját életét és költözzön el, szerzünk neki egy jó kis albérletet és a barátnőjével összeköltözik.
De ő még ezek után is maradni kíván. Mit tegyek, hogy elköltöztön és a saját életét élje?
#költözés #saját élet kialakítása
2014. aug. 25. 11:36
12/12 anonim válasza:
Meg kell utáltatni vele az otthonélést, nálunk bevált. 12 éves koromtól koliban laktam, és nagyon élveztem :)
19 évesen csak akkor késő ha nem dolgozik v nem tanul, ha viszont semmit nem csinál, akkor tényleg ki kell rugdosni, mert nem ez az élet rendje. Még pár évet marad, aztán rájön, h elcseszett idő volt, nem lesz önbecsülése, sikertelenség... igy nehéz továbblépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!