Létezik az, hogy egy kamasznak nyáriszünetben annyi dolga legyen, hogy ne érjen rá egyáltalán találkozni?
Régi iskolatárs pl. vagy valaki a településről, akit ki szeretnék hívni biciklizni, vagy ilyesmiket.
Ez szokott lenni a kifogás hogy neki nyáron annyi dolga van, dolgozni jár, ilyenek.
Ez lehet igaz, vagy csak kifogás?
Csakmert még egy felnőtt aki tényleg dolgozik napi legalább 8 órát, még az is ráér találkozni az ismerőseivel, egy kamasz kétlem hogy annyit dolgozzon.
Meg ott van a hétvége is.
Szóval ez csak egy hülye kifogás?
18/F
"Az embernek arra van ideje, amire akarja hogy legyen....a többi melléduma:("
Azért ilyen kijelentések után kíváncsi lennék rá, hogy te mondjuk mennyit dolgoztál életedben...
Lehet hihetetlenül hangzik, de én sem otthon nyomtatom a pénzt:)
De van időm arra amire szeretnék.
Az "embernek mindig arra van ideje, amire akar" gondolattal én is egyet értettem egy jó darabig. Aztán nekiálltam dolgozni (kamaszként és napi 8 órában) és rájöttem, hogy ez nem így van. A munkahelyen kívül is akadtak még apróbb dolgok, amiket el kellett intézni közben, meg itthon is segíteni kellett (hétvégén is).
Persze ha valakivel tényleg nagyon találkozni akartam/akarok a nyáron azt megoldom, de a szabadidőmben jobban szeretek egyedül pihenni, mert tiszta hulla vagyok. Így azok az emberek, akik nem közeli barátok átkerültek a "jó, majd talán jövőhéten összefutunk" kategóriába. Ez nem jelenti azt, hogy kerülöm őket, vagy bajom lenne velük. Csak a kevés fennmaradó időmben nem hiányolom azokat az embereket, akikkel amúgy sem tartok napi kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!