Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van már mindenből. Mit...

Elegem van már mindenből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezen a nyáron leszek 16 éves.Már nagyon elegem van mindenből.Nincs egy barátom se,unalmas hétköznapok,suli után egyedül vagyok...nem tudom mi változott meg ennyire.Mindenki kiközösített. Az összes rokoom,a szüleimmel is nagyon megromlott az utóbbi időbe a viszonyom.És olyan unalmas igy minden.tudom ez nem sok ahoz ,hogy valaki megértse a problémámat,de én már azon gondolkozok,hogy fogok egy pisztolyt és fejbelövöm magam,annyira utálok élni. :(
2010. jan. 15. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én is így voltam...elkezdtem a neten szerepjátékozni és imádtam, volt egy másik világom, amiben minden izgalmas és a többi játékosból nagyon nagyon jó barátaim kerültek ki...(sőt, az első fiúm is :) )...próbáld ki, ha érzel hozzá kedvet (csak figyelmeztetlek, ha kipróbálod és tetszik,ne feledkezz el róla mellette, hogy van igazi valós életed is és azzal is foglalkozni kell)
2010. jan. 16. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyanilyen gondjaim vannak, pluszba még hozzájött a szüleim válása és az abból kifolyó piszkálódások.Kiírtam énis ide, a gyakorikerdesek.hu-ra, az Egészség->Mentális egészség pontba találod meg "Mit csináljak?Mi a kiút?" címmel.

Ez tanulság lehet számodra, miért nem szabad öngyilkosnak lenni, mert vannak nálad rosszabb sorsúak is...

Csak azt nem tudom, engem ki fog megfékezni az öngyilkosságban...Mert nem szeretnék az lenni, de nemtom, hogyan álljam meg...

2010. jan. 17. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:

ha van kedved én szívesen beszélgetek veled 17 éves vagyok

msn: vazulcsabi@hotamil.com

2010. jan. 17. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:

az utolsó vok

én ismerek pár túrát amin elindulhatsz ha érdekel

2010. jan. 17. 23:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Énis így vagyok vele. :S Én is szívesen e-maileznék veled.
2010. jan. 20. 11:16
 16/20 anonim ***** válasza:
14/L elfelejtettem odaírni
2010. jan. 20. 11:17
 17/20 anonim válasza:
Szia.Ha szeretnéd akkor szívesen e-mailoznék,msneznék veled.;) 13/F
2010. febr. 9. 19:53
 18/20 anonim válasza:

előző vagyok.msn:

lezertoll@hotmail.com

2010. febr. 9. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha még ehez a gondolathoz pisztolyod is van, az nagy baj.

Gondolj azokra, AKIK árvíz, vagy vihar, vagy háborü miatt földönfutók miközben, Te nem tudod mit kezdjél a 16 éveddel.

Ha lány vagy, ha fiú, gyorsan tegyél magadkörül rendet és azt tartsd meg.

Gyártsál rejtvényeket, horgolj és legyen terved az élettel.

74 éves vagyok, de még soha nem unatkoztam, látod most sem, mert Rádtaláltam.

Mért keserítenéd meg a szüleid életét sötét gondolatok kivitelezésével.

Hú de megpofoználak, ha itt volnál a közelembe.

2010. aug. 30. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló. Ha a szülei (vagy nagyszülei) tanították volna rendre (pl. ha látta volna valakitől hogy milyen jó élni és csinálni dolgokat), bizonyára nem lett volna ennyire elveszve.
2010. aug. 31. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!